Veelgestelde vragen Cablepark

Contact

FAQ

  • Wat moet ik meenemen tijdens mijn sessie? Breng zeker stevig zittende zwemkledij een handdoek & jouw identiteitskaart mee (voor de controle van je ticket). Flipflops kunnen ook handig zijn om aan je reddingsvest te bevestigen en zo de wandeling van aan de kabelbaan tot het startdock aangenamer te maken :-). Heb je eigen materiaal zoals helm, reddingsvest, wetsuit of board? Dan mag je deze uiteraard ook meenemen!
  • Wat is inbegrepen in mijn urenticket? Naast de toegang aan de grote kabel, zijn ook helm, reddingsvest, kneeboard en ski's inbegrepen in de prijs. Indien de kleine kabelbaan ook open is tijdens jouw sessie, heb je hier automatisch ook toegang tot.
  • Moet ik een wakeboard/wetsuit bij huren? Tijdens jouw boekingsproces zal je de kans krijgen om een wakeboard easy-up, een wakeboard obstacles of een wetsuit bij te huren. Dit is NIET verplicht. We raden sterk aan om als beginner te starten met kneeboard en (daarna) waterski (inbegrepen in de prijs). Wakeboard is de laatste en moeilijkste stap. Ervaring met snowboard of skateboarden kan wel helpen bij het leren van wakeboarding. Als je wil proberen wakeboarden voor de eerste keer, dan kies je voor een wakeboard easy-up. Pas als je ervaring hebt met obstakels, kan je kiezen voor een wakeboard obstacles. Op voorhand materiaal reserveren versnelt het proces aan de kassa en zo kan iedereen op tijd op het water, let wel op terugbetalingen doen we niet! Dus reserveer enkel de zaken die je zeker zal gebruiken!
  • Vanaf welke leeftijd kan je dit proberen? Vanaf 8 jaar is de kleine kabel toegankelijk, vanaf 10 jaar is de grote kabel toegankelijk. We raden aan om kinderen steeds te laten starten aan de kleine kabelbaan. 
  • Waar & wanneer moet ik mij aanmelden? Voor het wakeboarden/waterskiën mag je vanop de parking onmiddellijk doorwandelen naar het Cablepark zelf. Daar zal je het onthaal vinden waar je jouw toegangsbandje krijgt. Jouw materiaal kan je ook aan het onthaal ophalen. Je meldt je best 15 à 30 minuten voor jouw starttijd aan, zo ben je zeker dat je tijdig aan jouw sessie kan starten. 
  • Het is mijn eerste keer aan de kabel, wat moet ik doen bij de start? Als het jouw eerste keer is, laat je dit best weten aan de operator aan de kabelbaan. Hij/zij zal jou helpen met de start en de nodige tips & tricks meegeven. Bekijk ook goed alle infoborden die aan het startdock zijn opgesteld, deze helpen jou op weg om een vlotte start te kunnen maken. In het weekend draait de kabel ook iets trager tussen 14u en 17u, en is de kleine initiatiekabel ook meestal geopend. Dan kan je nog extra oefenen! Wil je echt bijleren van nul, met een professionele initiator? Kies dan voor een sessie Start 2 Wake op donderdagavond van onze waterskiclub AVLAR!
  • Ik heb een Bongobon. Hoe kan ik reserveren? Om jouw Bongobon te verzilveren, vul je volgend formulier in. Beide deelnemers dienen ook een account aan te maken op onze boekingspagina vooraleer we jouw ticket kunnen vastleggen. OPGELET: Pas als je een bevestiging hebt gekregen via mail, ben je zeker van jouw sessie!
  • Ik heb een fysieke cadeaubon van Outsider Cablepark. Hoe kan ik reserveren? Omdat alles nu online gebeurt, is het nog niet mogelijk om jouw fysieke cadeaubon zelf online te verzilveren. Je kan hem uiteraard wel nog steeds gebruiken. Gelieve een mailtje te sturen naar info@outsider.be met een duidelijke foto van jouw cadeaubon en wij verzilveren de bon graag voor jou! Je dient wel een account te hebben of aan te maken op onze boekingspagina. OPGELET: Pas als je een bevestiging hebt gekregen via mail, ben je zeker van jouw sessie!

Cookies

The Outsider gebruikt cookies om je surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.