Cablepark

Reserveren / boeken?

Enkel online reserveren mogelijk. 

Breng je ticket & ID-kaart mee naar het cablepark-onthaal! 

De kabel exclusief afhuren? 

Vraag je sessie aan via het contactformulier.

Openingsuren

Check de tabel hieronder voor alle details.

Handige info

Bring your ID 

Tot 5 dagen vooraf: Boeking kosteloos verplaatsen is mogelijk. Annulatie geeft geen recht op terugbetaling 

 Voor abonnees: gelieve 24u op voorhand te annuleren via info@outsidercablepark.be. Bij afwezigheid worden gemaakte reserveringen steeds aangerekend.

WAT MOET JE WETEN?

 • Online inschrijven is verplicht en beperkt tot een maximum van 2 uur per dag. Doe dit steeds op voorhand om te vermijden dat er geen plaatsen meer vrij zijn. De normale openingsuren van de grote kabel zijn opnieuw van kracht (zie hieronder).
 • Er zijn maximum 30 sporters toegelaten per uur
 • Alle sportmateriaal wordt na gebruik grondig ontsmet. Heb je eigen sportmateriaal? Breng deze dan gerust mee!
 • Ervaring is niet nodig, ook beginners kunnen hun eerste stappen op het water bij ons wagen

Urentickets aankopen:

Waterski's, kneeboard, zwemvest en veiligheidshelm zijn standaard inbegrepen in de prijs. Een wakeboard en/of wetsuit kan je optioneel bij huren. 
!!! BRING YOUR ID-CARD !!!  

Meerbeurtenkaarten aankopen:  

Waterski's, kneeboard, zwemvest en veiligheidshelm zijn standaard inbegrepen in de prijs. Een wakeboard en/of wetsuit kan je optioneel bij huren. De kaart is steeds bedoeld voor één gebruiker. 
Heb je nog beurten over van vorig seizoen? Stuur een mail naar info@outsidercablepark.be & we bezorgen jou een persoonlijke code om jouw beurten verder te kunnen gebruiken.  

Interesse in een jaarabonnement om onbeperkt de kabel op te gaan? Mail naar info@outsidercablepark.be.


Heb je al een meerbeurtenkaart of abonnement aangekocht en wil je jouw plaatsje reserveren? Klik dan op onderstaande knop:
!!! BRING YOUR ID-CARD !!!    

Openingsuren seizoen 2021:

Op zaterdag & zondag draait de grote kabelbaan trager tussen 14:00 en 16:00, gericht op initiatie & succeservaring van onze deelnemers.

In de herfstvakantie nog geopend van 13:00 tot 17:00 op maandag 1/11, zaterdag 6/11 & zondag 7/11.

Indien er 12u op voorhand geen enkele inschrijving is (bij slecht weer), wordt de kabel gesloten.

Prijzen seizoen 2021:

FAQ

 • Wat moet ik meenemen tijdens mijn sessie? Breng zeker stevig zittende zwemkledij een handdoek & jouw identiteitskaart mee (voor de controle van je ticket). Flipflops kunnen ook handig zijn om aan je reddingsvest te bevestigen en zo de wandeling van aan de kabelbaan tot het startdock aangenamer te maken :-). Heb je eigen materiaal zoals helm, reddingsvest, wetsuit of board? Dan mag je deze uiteraard ook meenemen!
 • Wat is inbegrepen in mijn urenticket? Naast de toegang aan de grote kabel, zijn ook helm, reddingsvest, kneeboard en ski's inbegrepen in de prijs. Indien de kleine kabelbaan ook open is tijdens jouw sessie, heb je hier automatisch ook toegang tot.
 • Moet ik een wakeboard/wetsuit bij huren? Tijdens jouw boekingsproces zal je de kans krijgen om een wakeboard easy-up, een wakeboard obstacles of een wetsuit bij te huren. Dit is NIET verplicht. We raden sterk aan om als beginner te starten met kneeboard en (daarna) waterski (inbegrepen in de prijs). Wakeboard is de laatste en moeilijkste stap. Ervaring met snowboard of skateboarden kan wel helpen bij het leren van wakeboarding. Als je wil proberen wakeboarden voor de eerste keer, dan kies je voor een wakeboard easy-up. Pas als je ervaring hebt met obstakels, kan je kiezen voor een wakeboard obstacles. We vragen wel om zoveel mogelijk jouw materiaal OP VOORHAND te reserveren, dit versnelt het proces aan de kassa en zo kan iedereen op tijd op het water!
 • Vanaf welke leeftijd kan je dit proberen? Vanaf 8 jaar is de kleine kabel toegankelijk, vanaf 10 jaar is de grote kabel toegankelijk. We raden aan om kinderen steeds te laten starten aan de kleine kabelbaan. 
 • Waar & wanneer moet ik mij aanmelden? Voor het wakeboarden/waterskiën mag je vanop de parking onmiddellijk doorwandelen naar het Cablepark zelf. Daar zal je het onthaal vinden waar je jouw toegangsbandje krijgt. Jouw materiaal kan je ook aan het onthaal ophalen. Je meldt je best 15 à 30 minuten voor jouw starttijd aan, zo ben je zeker dat je tijdig aan jouw sessie kan starten. 
 • Het is mijn eerste keer aan de kabel, wat moet ik doen bij de start? Als het jouw eerste keer is, laat je dit best weten aan de operator aan de kabelbaan. Hij/zij zal jou helpen met de start en de nodige tips & tricks meegeven. Bekijk ook goed alle infoborden die aan het startdock zijn opgesteld, deze helpen jou op weg om een vlotte start te kunnen maken. In het weekend draait de kabel ook iets trager tussen 14u en 17u, en is de kleine initiatiekabel ook meestal geopend. Dan kan je nog extra oefenen! Wil je echt bijleren van nul, met een professionele initiator? Kies dan voor een sessie Start 2 Wake op donderdagavond van onze waterskiclub AVLAR!
 • Ik heb een Bongobon. Hoe kan ik reserveren? Om jouw Bongobon te verzilveren, vul je volgend formulier in. Beide deelnemers dienen ook een account aan te maken op onze boekingspagina vooraleer we jouw ticket kunnen vastleggen. OPGELET: Pas als je een bevestiging hebt gekregen via mail, ben je zeker van jouw sessie!
 • Ik heb een fysieke cadeaubon van Outsider Cablepark. Hoe kan ik reserveren? Omdat alles nu online gebeurt, is het nog niet mogelijk om jouw fysieke cadeaubon zelf online te verzilveren. Je kan hem uiteraard wel nog steeds gebruiken. Gelieve een mailtje te sturen naar info@outsider.be met een duidelijke foto van jouw cadeaubon en wij verzilveren de bon graag voor jou! Je dient wel een account te hebben of aan te maken op onze boekingspagina. OPGELET: Pas als je een bevestiging hebt gekregen via mail, ben je zeker van jouw sessie!

De Donkvijver in Oudenaarde is de ideale plaats om aan watersport te doen. Al jaren organiseert The Outsider hier verschillende activiteiten en sporten zowel op als naast het water. Vanaf 1 april 2017 opende het eerste permanente Cablepark in Oost-Vlaanderen op diezelfde locatie. Een waterskikabelbaan biedt de mogelijkheid om te kneeboarden, waterskiën of wakeboarden. Hierbij maakt de waterskiër een 'droge' start vanaf het startplatform, dat haaks op de omloopkabel staat. Wanneer je in het water valt dan zwem je naar de oever en wandel je terug. Zo ben je klaar voor een nieuwe start!
 

In Oudenaarde vind je twee kabelbanen: Een 2.0 kabelbaan voor beginners en een 5.0 kabelbaan voor de meer gevorderden. Op deze manier zorgen we ervoor dat iedereen aan bod komt en dat iedereen op zijn of haar niveau kan komen waterskiën of wakeboarden.

In the Outsider cablepark is iedereen welkom. Ongeacht je ervaring kan iedereen bij ons starten. Hieronder kan je alvast meer lezen over Beginners, Half-gevorderden en Gevorderden. 

Daarnaast bieden we ook een aanbod voor minder mobiele mensen. Wij voorzien een zitski voor de sportievelingen tijdens vaste G-sportsessies, elke eerste zaterdag van de maand. Ook de startaccommodatie wensen we zo uit te bouwen dat mensen vanuit een zitski vlot kunnen vertrekken. Bij elke activiteit op het water kan begeleiding worden voorzien, en staan onze mensen klaar om je met open armen te ontvangen!

Activiteiten

Beginners

Half-Gevorderden

Gevorderden

Sportclub waterski AVLAR

Waterskistages

Vanaf €100,00

G-sport zitski

contact

Neem contact op

T: +32 (0)55/20 70 30

E: info@outsider.be

of vul ons contactformulier in via onderstaande knop.

 

Naar contact

Cookies

The Outsider gebruikt cookies om je surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.