Cablepark

Openingsuren 

  • Bekijk het overzicht hieronder voor alle details.

Reserveren / boeken:

Je kan een ticket kopen aan de kassa of  online via onderstaande link. Reserveren hoeft niet.

Wil je de kabel exclusief afhuren? 

Dit kan via 055 20 70 30 of via info@outsider.be


Formules voor particulieren 

Hieronder vind je een overzicht van de prijzen:

Vanaf 9 juli 2018 vragen we om enkel nog met bancontact te betalen aan de kabelbaan.
prijzen Cablepark

* Kom je voor de eerst keer bij ons wakeboarden? Dan komt er  €5 bij voor een polsband. Met deze polsband verkrijg je effectief toegang tot de kabelbaan. Deze polsband is het hele seizoen geldig en is bovendien een leuk aandenken aan het Cablepark.

Verhuur Materiaal 

Heb je zin om te komen waterskiën of wakeboarden maar heb je geen materiaal? Dan kan je bij ons al het nodige materiaal zoals reddingsvesten, boards /ski's en helmen verkrijgen. Kneeboard's, ski's en reddingsvest zijn in de prijs inbegrepen. Wakeboard, helm & wetsuit niet.

*helm en reddingsvest zijn steeds verplicht tijdens het waterskiën & wakeboarden. Wetsuit is optioneel.

Eén uur

Wakeboard: € 9,00 

Wetsuit: € 6,00

Helm & life jacket: € 0,00

Twee uur

Wakeboard: € 11,00

Wetsuit: € 9,00

Helm & life jacket: € 0,00  

Dagpas

Wakeboard: € 25,00 

Wetsuit: € 12,00 

Helm & life jacket: € 0,00  

De Donkvijver in Oudenaarde is de ideale plaats om aan watersport te doen. Al jaren organiseert The Outsider hier verschillende activiteiten en sporten zowel op als naast het water. Vanaf 1 april 2017 opende het eerste permanente Cablepark in Oost-Vlaanderen op diezelfde locatie. Een waterskikabelbaan biedt de mogelijkheid om te kneeboarden, waterskiën of wakeboarden. Hierbij maakt de waterskiër een 'droge' start vanaf het startplatform, dat haaks op de omloopkabel staat. Wanneer je in het water valt dan zwem je naar de oever en wandel je terug. Zo ben je klaar voor een nieuwe start!
 

In Oudenaarde vind je twee kabelbanen: Een 2.0 kabelbaan voor beginners en een 5.0 kabelbaan voor de meer gevorderden. Op deze manier zorgen we ervoor dat iedereen aan bod komt en dat iedereen op zijn of haar niveau kan komen waterskiën of wakeboarden.

In the Outsider cablepark is iedereen welkom. Ongeacht je ervaring kan iedereen bij ons starten. Hieronder kan je alvast meer lezen over Beginners, Half-gevorderden en Gevorderden. 

Daarnaast bieden we ook een aanbod voor minder mobiele mensen. Wij voorzien een zitski voor de sportievelingen, en funtubes. Funtubes zijn kleine opblaaszetels die worden voortgetrokken over het water. Ook de startaccommodatie wensen we zo uit te bouwen dat mensen vanuit een zitski vlot kunnen vertrekken. Bij elke activiteit op het water kan begeleiding worden voorzien, en staan onze mensen klaar om je met open armen te ontvangen!

Activiteiten

Beginners

Half-Gevorderden

Gevorderden

Club AVLAR

Groepsformules

Waterskistages

Vanaf €80,00

contact

Neem contact op

T: +32 (0)55/20 70 30

E: info@outsider.be

of vul ons contactformulier in via onderstaande knop.

 

Naar contact