Cablepark

Openingsuren 

 • Check hieronder onze openingsuren!

Andere avonturen nog steeds te boeken via info@outsider.be

Reserveren / boek?

Vanaf seizoen 2020 kan er enkel nog online gereserveerd worden. 

Wil je de kabel exclusief afhuren? 

Dit kan via 055 20 70 30 of via info@outsider.be

Corona-maatregelen

Vanaf woensdag 18/05 is het Cablepark opnieuw geopend voor iedereen!

WAT MOET JE WETEN?

 • Online inschrijven is verplicht en beperkt tot een maximum van 2 uur per dag. Doe dit steeds op voorhand om te vermijden dat er geen plaatsen meer vrij zijn. Klik hier om online te boeken!
 • De normale openingsuren van de grote kabel zijn opnieuw van kracht (zie hieronder). De kleine kabel blijft nog even gesloten tot we opnieuw meer mankracht kunnen inschakelen.
 • Douches & kleedkamers blijven gesloten
 • Toiletten van "Den Dronk" zijn open, deze zijn enkel voor onze sporters toegankelijk 
 • Er zijn maximum 25 sporters toegelaten per uur, de helft van onze normale capaciteit
 • De social distancing dient ook bij ons nageleefd te worden: Alle sporters houden minstens 1,5 meter afstand
 • Alle sportmateriaal wordt na gebruik grondig ontsmet. Heb je eigen sportmateriaal? Breng deze dan gerust mee!
 • Ervaring is niet nodig, ook beginners kunnen hun eerste stappen op het water bij ons wagen
 • Parkeren kan op parking Huttegem, via de Kortrijkstraat - De grote parking wordt momenteel onder handen genomen en is niet bereikbaar
 • Onze taverne voorziet vanaf woensdag 18/05 een take-away stand met ijsjes, pizza's, burgers, ... tijdens de openingsuren van het Cablepark

Koop hier je tickets:


Openingsuren seizoen 2020:

Prijzen seizoen 2020:

Vanaf 9 juli 2018 vragen we om enkel nog met bancontact te betalen aan de kabelbaan. 

De Donkvijver in Oudenaarde is de ideale plaats om aan watersport te doen. Al jaren organiseert The Outsider hier verschillende activiteiten en sporten zowel op als naast het water. Vanaf 1 april 2017 opende het eerste permanente Cablepark in Oost-Vlaanderen op diezelfde locatie. Een waterskikabelbaan biedt de mogelijkheid om te kneeboarden, waterskiën of wakeboarden. Hierbij maakt de waterskiër een 'droge' start vanaf het startplatform, dat haaks op de omloopkabel staat. Wanneer je in het water valt dan zwem je naar de oever en wandel je terug. Zo ben je klaar voor een nieuwe start!
 

In Oudenaarde vind je twee kabelbanen: Een 2.0 kabelbaan voor beginners en een 5.0 kabelbaan voor de meer gevorderden. Op deze manier zorgen we ervoor dat iedereen aan bod komt en dat iedereen op zijn of haar niveau kan komen waterskiën of wakeboarden.

In the Outsider cablepark is iedereen welkom. Ongeacht je ervaring kan iedereen bij ons starten. Hieronder kan je alvast meer lezen over Beginners, Half-gevorderden en Gevorderden. 

Daarnaast bieden we ook een aanbod voor minder mobiele mensen. Wij voorzien een zitski voor de sportievelingen, en funtubes. Funtubes zijn kleine opblaaszetels die worden voortgetrokken over het water. Ook de startaccommodatie wensen we zo uit te bouwen dat mensen vanuit een zitski vlot kunnen vertrekken. Bij elke activiteit op het water kan begeleiding worden voorzien, en staan onze mensen klaar om je met open armen te ontvangen!

Activiteiten

Beginners

Half-Gevorderden

Gevorderden

Sportclub waterski AVLAR

Waterskistages

Vanaf €100,00

contact

Neem contact op

T: +32 (0)55/20 70 30

E: info@outsider.be

of vul ons contactformulier in via onderstaande knop.

 

Naar contact