Cablepark

Openingsuren 

 • Gesloten tot april 2021.

Reserveren / boek?

Vanaf seizoen 2020 kan er enkel nog online gereserveerd worden. 

Wil je de kabel exclusief afhuren? 

Dit kan via 055 20 70 30 of via info@outsider.be

Corona-maatregelen

WAT MOET JE WETEN?

 • Online inschrijven is verplicht en beperkt tot een maximum van 2 uur per dag. Doe dit steeds op voorhand om te vermijden dat er geen plaatsen meer vrij zijn. De normale openingsuren van de grote kabel zijn opnieuw van kracht (zie hieronder). De kleine kabel is enkel geopend op zaterdag en zondag van 14u tot 17u.
 • Douches & kleedkamers blijven gesloten. De toiletten zijn wel geopend
 • Er zijn maximum 30 sporters toegelaten per uur
 • De social distancing dient ook bij ons nageleefd te worden: Alle sporters houden minstens 1,5 meter afstand
 • Alle sportmateriaal wordt na gebruik grondig ontsmet. Heb je eigen sportmateriaal? Breng deze dan gerust mee!
 • Ervaring is niet nodig, ook beginners kunnen hun eerste stappen op het water bij ons wagen

Koop hier je tickets: 

Momenteel is het niet mogelijk om tickets te kopen. 

Prijzen seizoen 2020:

FAQ

 • Wat moet ik meenemen tijdens mijn sessie? Je hebt enkel stevig zittende zwemkledij en een handdoek nodig. Flipflops kunnen ook handig zijn om aan je reddingsvest te bevestigen en zo de wandeling van aan de kabelbaan tot het startdock aangenamer te maken :-). Heb je eigen materiaal zoals helm, reddingsvest, wetsuit of board? Dan mag je deze uiteraard ook meenemen!
 • Wat is inbegrepen in mijn urenticket? Naast de toegang aan de grote kabel, zijn ook helm, reddingsvest, kneeboard en ski's inbegrepen in de prijs. Indien de kleine kabelbaan ook open is tijdens jouw sessie, heb je hier automatisch ook toegang tot.
 • Moet ik een wakeboard/wetsuit bij huren? Tijdens jouw boekingsproces zal je de kans krijgen om een wakeboard easy-up, een wakeboard obstacles of een wetsuit bij te huren. Dit is NIET verplicht. We raden sterk aan om als beginner te starten met kneeboard en (daarna) waterski. Wakeboard is de laatste en moeilijkste stap. Ervaring met snowboard of skateboarden kan wel helpen bij het leren van wakeboarding. Als je wil proberen wakeboarden voor de eerste keer, dan kies je voor een wakeboard easy-up. Pas als je ervaring hebt met obstakels, kan je kiezen voor een wakeboard obstacles. We vragen wel om zoveel mogelijk jouw materiaal OP VOORHAND te reserveren, dit versnelt het proces aan de kassa en zo kan iedereen op tijd op het water!
 • Vanaf welke leeftijd kan je dit proberen? Vanaf 8 jaar is de kleine kabel toegankelijk, vanaf 10 jaar is de grote kabel toegankelijk. We raden aan om kinderen steeds te laten starten aan de kleine kabelbaan. 
 • Waar & wanneer moet ik mij aanmelden? Voor het wakeboarden/waterskiën mag je vanop de parking onmiddellijk doorwandelen naar het Cablepark zelf. Daar zal je het onthaal vinden waar je jouw toegangsbandje krijgt. Dit bandje wordt a.d.h.v. een chip gekoppeld aan jouw account. Deze kan je ook bij de volgende bezoeken aan ons park gebruiken. Jouw materiaal kan je ook aan het onthaal ophalen. Je meldt je best 15 à 30 minuten voor jouw starttijd aan, zo ben je zeker dat je tijdig aan jouw sessie kan starten. 
 • Het is mijn eerste keer aan de kabel, wat moet ik doen bij de start? Als het jouw eerste keer is, laat je dit best weten aan de operator aan de kabelbaan. Hij/zij zal jou helpen met de start en de nodige tips & tricks meegeven. Bekijk ook goed alle infoborden die aan het startdock zijn opgesteld, deze helpen jou op weg om een vlotte start te kunnen maken. 
 • Ik heb een Bongobon. Hoe kan ik reserveren? Om jouw Bongobon te verzilveren, vul je volgend formulier in. Beide deelnemers dienen ook een account aan te maken op onze boekingspagina vooraleer we jouw ticket kunnen vastleggen. OPGELET: Pas als je een bevestiging hebt gekregen via mail, ben je zeker van jouw sessie!
 • Ik heb een fysieke cadeaubon van Outsider Cablepark. Hoe kan ik reserveren? Omdat alles nu online gebeurt, is het nog niet mogelijk om jouw fysieke cadeaubon zelf online te verzilveren. Je kan hem uiteraard wel nog steeds gebruiken. Gelieve een mailtje te sturen naar info@outsider.be met een duidelijke foto van jouw cadeaubon en wij verzilveren de bon graag voor jou! Je dient wel een account te hebben of aan te maken op onze boekingspagina. OPGELET: Pas als je een bevestiging hebt gekregen via mail, ben je zeker van jouw sessie!

De Donkvijver in Oudenaarde is de ideale plaats om aan watersport te doen. Al jaren organiseert The Outsider hier verschillende activiteiten en sporten zowel op als naast het water. Vanaf 1 april 2017 opende het eerste permanente Cablepark in Oost-Vlaanderen op diezelfde locatie. Een waterskikabelbaan biedt de mogelijkheid om te kneeboarden, waterskiën of wakeboarden. Hierbij maakt de waterskiër een 'droge' start vanaf het startplatform, dat haaks op de omloopkabel staat. Wanneer je in het water valt dan zwem je naar de oever en wandel je terug. Zo ben je klaar voor een nieuwe start!
 

In Oudenaarde vind je twee kabelbanen: Een 2.0 kabelbaan voor beginners en een 5.0 kabelbaan voor de meer gevorderden. Op deze manier zorgen we ervoor dat iedereen aan bod komt en dat iedereen op zijn of haar niveau kan komen waterskiën of wakeboarden.

In the Outsider cablepark is iedereen welkom. Ongeacht je ervaring kan iedereen bij ons starten. Hieronder kan je alvast meer lezen over Beginners, Half-gevorderden en Gevorderden. 

Daarnaast bieden we ook een aanbod voor minder mobiele mensen. Wij voorzien een zitski voor de sportievelingen tijdens vaste G-sportsessies, elke laatste zaterdag van de maand. Ook de startaccommodatie wensen we zo uit te bouwen dat mensen vanuit een zitski vlot kunnen vertrekken. Bij elke activiteit op het water kan begeleiding worden voorzien, en staan onze mensen klaar om je met open armen te ontvangen!

Activiteiten

Beginners

Half-Gevorderden

Gevorderden

Sportclub waterski AVLAR

Waterskistages

Vanaf €100,00

G-sport zitski

contact

Neem contact op

T: +32 (0)55/20 70 30

E: info@outsider.be

of vul ons contactformulier in via onderstaande knop.

 

Naar contact