Cablepark

Welkom bij The Outsider Cablepark

Al jaren organiseert The Outsider hier verschillende activiteiten en sporten zowel op als naast het water. Vanaf 1 april 2017 opende er het eerste permanente Cablepark in Oost-Vlaanderen. 
Een waterskikabelbaan biedt de mogelijkheid om te kneeboarden, waterskiën of wakeboarden. Hierbij maakt de waterskiër een 'droge' start vanaf het startplatform, dat haaks op de omloopkabel staat. Wanneer je in het water valt dan zwem je naar de oever en wandel je terug. Zo ben je klaar voor een nieuwe start!
 

In Oudenaarde vind je twee kabelbanen: Een 2.0 kabelbaan voor beginners en een 5.0 kabelbaan voor de meer gevorderden. Op deze manier zorgen we ervoor dat iedereen aan bod komt en dat iedereen op zijn of haar niveau kan komen waterskiën of wakeboarden. Ongeacht je ervaring iedereen kan bij ons starten. Onderaan kan je alvast meer lezen over Beginners, Half-gevorderden en Gevorderden. 

FAQ

Welke kledij moet je voorzien? Waar moet je je aanmelden? Hoe kan je boeken met een cadeaubon? Dit en heel wat meer antwoorden vind je op de Veelgestelde vragen-pagina van het avonturenpark:

Activiteiten

Beginners

Half-Gevorderden

Gevorderden

contact

Neem contact op

T: +32 (0)55/20 70 30

E: info@outsider.be

of vul ons contactformulier in via onderstaande knop.

 

Naar contact

Cookies

The Outsider gebruikt cookies om je surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.