Cablepark

Reserveren / boeken?

Enkel online reserveren mogelijk. 

Breng je ticket & ID-kaart mee naar het cablepark-onthaal! 

De kabel exclusief afhuren? 

Vraag je sessie aan via het contactformulier.

Openingsuren

Check de tabel hieronder voor alle details.

Handige info

Bring your ID 

Tot 5 dagen vooraf: Boeking kosteloos verplaatsen is mogelijk. Annulatie geeft geen recht op terugbetaling 

 Voor abonnees: gelieve 24u op voorhand te annuleren via info@outsidercablepark.be. Bij afwezigheid worden gemaakte reserveringen steeds aangerekend.

WAT MOET JE WETEN?

  • Online inschrijven is verplicht en beperkt tot een maximum van 2 uur per dag. Doe dit steeds op voorhand om te vermijden dat er geen plaatsen meer vrij zijn. De normale openingsuren van de grote kabel zijn opnieuw van kracht (zie hieronder).
  • Er zijn maximum 30 sporters toegelaten per uur
  • Alle sportmateriaal wordt na gebruik grondig ontsmet. Heb je eigen sportmateriaal? Breng deze dan gerust mee!
  • Ervaring is niet nodig, ook beginners kunnen hun eerste stappen op het water bij ons wagen

Urentickets aankopen (beschikbaar vanaf eind januari) :

Waterski's, kneeboard, zwemvest en veiligheidshelm zijn standaard inbegrepen in de prijs. Een wakeboard en/of wetsuit kan je optioneel bij huren. 
!!! BRING YOUR ID-CARD !!!  

Meerbeurtenkaarten aankopen (beschikbaar vanaf eind januari) :  

Waterski's, kneeboard, zwemvest en veiligheidshelm zijn standaard inbegrepen in de prijs. Een wakeboard en/of wetsuit kan je optioneel bij huren. De kaart is steeds bedoeld voor één gebruiker. 
Heb je nog beurten over van vorig seizoen? Stuur een mail naar info@outsidercablepark.be & we bezorgen jou een persoonlijke code om jouw beurten verder te kunnen gebruiken.  

Interesse in een jaarabonnement om onbeperkt de kabel op te gaan? Mail naar info@outsidercablepark.be.


Heb je al een meerbeurtenkaart of abonnement aangekocht en wil je jouw plaatsje reserveren? Klik dan op onderstaande knop:
!!! BRING YOUR ID-CARD !!!    

Openingsuren seizoen 2021:

Op zaterdag & zondag draait de grote kabelbaan trager tussen 14:00 en 16:00, gericht op initiatie & succeservaring van onze deelnemers.

In de herfstvakantie nog geopend van 13:00 tot 17:00 op maandag 1/11, zaterdag 6/11 & zondag 7/11.

Indien er 12u op voorhand geen enkele inschrijving is (bij slecht weer), wordt de kabel gesloten.

Prijzen seizoen 2021:

FAQ

Welke kledij moet je voorzien? Waar moet je je aanmelden? Hoe kan je boeken met een cadeaubon? Dit en heel wat meer antwoorden vind je op de Veelgestelde vragen-pagina van het avonturenpark:

De Donkvijver in Oudenaarde is de ideale plaats om aan watersport te doen. Al jaren organiseert The Outsider hier verschillende activiteiten en sporten zowel op als naast het water. Vanaf 1 april 2017 opende het eerste permanente Cablepark in Oost-Vlaanderen op diezelfde locatie. Een waterskikabelbaan biedt de mogelijkheid om te kneeboarden, waterskiën of wakeboarden. Hierbij maakt de waterskiër een 'droge' start vanaf het startplatform, dat haaks op de omloopkabel staat. Wanneer je in het water valt dan zwem je naar de oever en wandel je terug. Zo ben je klaar voor een nieuwe start!
 

In Oudenaarde vind je twee kabelbanen: Een 2.0 kabelbaan voor beginners en een 5.0 kabelbaan voor de meer gevorderden. Op deze manier zorgen we ervoor dat iedereen aan bod komt en dat iedereen op zijn of haar niveau kan komen waterskiën of wakeboarden.

In the Outsider cablepark is iedereen welkom. Ongeacht je ervaring kan iedereen bij ons starten. Hieronder kan je alvast meer lezen over Beginners, Half-gevorderden en Gevorderden. 

Daarnaast bieden we ook een aanbod voor minder mobiele mensen. Wij voorzien een zitski voor de sportievelingen tijdens vaste G-sportsessies, elke eerste zaterdag van de maand. Ook de startaccommodatie wensen we zo uit te bouwen dat mensen vanuit een zitski vlot kunnen vertrekken. Bij elke activiteit op het water kan begeleiding worden voorzien, en staan onze mensen klaar om je met open armen te ontvangen!

Activiteiten

Beginners

Half-Gevorderden

Gevorderden

Sportclub waterski AVLAR

Waterskistages

Vanaf €100,00

G-sport zitski

contact

Neem contact op

T: +32 (0)55/20 70 30

E: info@outsider.be

of vul ons contactformulier in via onderstaande knop.

 

Naar contact

Cookies

The Outsider gebruikt cookies om je surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.