Cablepark

Openingsuren 

  • Het Cablepark gaat in winterslaap en zal opnieuw de deuren openen in april 2020!

Andere avonturen nog steeds te boeken via info@outsider.be

Reserveren / boeken:

Je kan een ticket kopen aan de kassa of  online via onderstaande link. Reserveren hoeft niet.

Wil je de kabel exclusief afhuren? 

Dit kan via 055 20 70 30 of via info@outsider.be

Corona-virus

De openingsuren zijn onder voorbehoud van de verdere ontwikkelingen van de Corona-pandemie. Meer info binnenkort beschikbaar.

Bedankt voor uw begrip!

Openingsuren seizoen 2020:

Prijzen seizoen 2020:

Vanaf 9 juli 2018 vragen we om enkel nog met bancontact te betalen aan de kabelbaan. 

De Donkvijver in Oudenaarde is de ideale plaats om aan watersport te doen. Al jaren organiseert The Outsider hier verschillende activiteiten en sporten zowel op als naast het water. Vanaf 1 april 2017 opende het eerste permanente Cablepark in Oost-Vlaanderen op diezelfde locatie. Een waterskikabelbaan biedt de mogelijkheid om te kneeboarden, waterskiën of wakeboarden. Hierbij maakt de waterskiër een 'droge' start vanaf het startplatform, dat haaks op de omloopkabel staat. Wanneer je in het water valt dan zwem je naar de oever en wandel je terug. Zo ben je klaar voor een nieuwe start!
 

In Oudenaarde vind je twee kabelbanen: Een 2.0 kabelbaan voor beginners en een 5.0 kabelbaan voor de meer gevorderden. Op deze manier zorgen we ervoor dat iedereen aan bod komt en dat iedereen op zijn of haar niveau kan komen waterskiën of wakeboarden.

In the Outsider cablepark is iedereen welkom. Ongeacht je ervaring kan iedereen bij ons starten. Hieronder kan je alvast meer lezen over Beginners, Half-gevorderden en Gevorderden. 

Daarnaast bieden we ook een aanbod voor minder mobiele mensen. Wij voorzien een zitski voor de sportievelingen, en funtubes. Funtubes zijn kleine opblaaszetels die worden voortgetrokken over het water. Ook de startaccommodatie wensen we zo uit te bouwen dat mensen vanuit een zitski vlot kunnen vertrekken. Bij elke activiteit op het water kan begeleiding worden voorzien, en staan onze mensen klaar om je met open armen te ontvangen!

Activiteiten

Beginners

Half-Gevorderden

Gevorderden

Club AVLAR

Waterskistages

Vanaf €100,00

contact

Neem contact op

T: +32 (0)55/20 70 30

E: info@outsider.be

of vul ons contactformulier in via onderstaande knop.

 

Naar contact