The 7 Summits

Openingsuren 

Sept tot einde herfstvakantie: 

Woensdag 14:00 tot 18:00

Za & zo 10:00 tot 18:00

Hoe boeken? 

Reserveren is VERPLICHT. Je kan onderaan bij de blauwe buttons jouw favoriete activiteit(en) reserveren. 

Contact 

T: +32 (0)55/20 70 30 

E: info@outsider.be

Corona-maatregelen

WAT MOET JE WETEN?

 • Online reserveren is verplicht. Doe dit steeds op voorhand om te vermijden dat er geen plaatsen meer vrij zijn.
 • Je dient op voorhand een uur te kiezen wanneer je wil starten met de activiteiten.
 • Houd jouw online reservatie klaar op jouw smartphone om vlot te kunnen starten. 
 • Douches & kleedkamers blijven gesloten.
 • De social distancing dient ook bij ons nageleefd te worden.
 • Alle sportmateriaal & de boten worden na gebruik grondig ontsmet

UPDATE 22/08:

 • Vanaf heden dient iedereen boven de 12 jaar verplicht  een mondmasker bij zich te dragen. Deze moet worden opgezet als er geen 1,5m afstand kan bewaard worden. Tijdens de activiteit Blue Diamond en bij verplaatsingen in de horecazaken moet men het masker ook dragen. Bij alle andere activiteiten of bij het neerzitten aan een tafeltje bij de horeca mag het mondmasker afgenomen worden.

FAQ

 • Welke kledij moet ik voorzien? Stem je kledij steeds goed af op de weersvoorspellingen. Sportieve kledij die comfortabel zit is doorgaans prima voor elke activiteit. Voor het moerasparcours zijn stevige schoenen verplicht en is reservekledij en handdoek ook steeds handig. 
 • Waar kan ik mijn materiaal opbergen? Er zijn lockers aanwezig op het binnenplein van avonturenpark The 7 Summits. Zorg dat je zeker een €1-muntstuk meebrengt om de locker te kunnen sluiten. Dit muntstuk krijg je terug van zodra je de locker weer openmaakt. Voor grote groepen hebben we ook extra grote boxen om veel materiaal in één keer op te bergen. 
 • Moet ik op voorhand reserveren of kan dit ook ter plaatse? Reserveer je activiteiten steeds zoveel mogelijk op voorhand. Alleen zo ben je zeker dat je de gewenste activiteiten kan doen. We hanteren maximumaantallen per activiteit en per startmoment, dus de plaatsen kunnen wel degelijk volgeboekt zijn. Als je toch nog een extra activiteit wil doen op het moment zelf of er is een extra deelnemer meegekomen, dan kan je extra tickets kopen aan de kassa naargelang beschikbaarheid. Betalen kan enkel met bancontact of creditcard. 
 • Waar & wanneer moet ik mij aanmelden? Voor de 7 Summits activiteiten mag je aanmelden aan het algemene onthaal. Hier krijg je een toegangsbandje om de activiteiten te kunnen starten. Tijdens de zomervakantie kan je voor kajaks en pedalo's rechtstreeks aanmelden bij de vijver. 
 • Als ik een combinatiepakket reserveer, moet ik dan alle activiteiten onmiddellijk na elkaar doen? Nee hoor! Jouw eerste activiteit start sowieso op het gekozen startuur, de andere activiteiten kan je aanvangen wanneer je zelf wil. Houd hierbij wel rekening met het sluituur. Je kan altijd advies vragen aan onze medewerkers. Ter info: Indien je een pakket hebt gekozen met de klimtoren Blue Diamond, start je sowieso altijd met deze activiteit.
 • Mijn kind is kleiner dan 1m50, kan hij/zij de klimtoren Blue Diamond beklimmen? Om alle drie de niveaus van de klimtoren Blue Diamond te kunnen doen, moet je 1m50 zijn. Om enkel de eerste verdieping te klimmen, moet je 1m30 zijn. Dit zijn belangrijke minimumlengtes omdat de leeflijnen zijn afgestemd op deze groottes. Als kinderen kleiner zijn dan de minimumlengte, kunnen ze zich simpelweg niet beveiligen met ons beveiligingssysteem en zijn de bruggen dus niet toegankelijk. Is jouw kind tussen 1m30 en 1m50? Dan is een kinderpakket (moeras, blotevoetenpad en 1ste niveau Blue Diamond) misschien wel interessant! Neem gerust een kijkje bij de combinatiepakketten. 
 • Ik heb een Bongobon. Hoe kan ik reserveren? Om jouw Bongobon te verzilveren, vul je volgend formulier in. Houd hierbij rekening met de openingsuren die je bovenaan deze pagina terugvindt. OPGELET: Pas als je een bevestiging hebt gekregen via mail, is jouw boeking volledig.
 • Ik heb een fysieke cadeaubon van The 7 Summits. Hoe kan ik reserveren? Omdat alles nu online gebeurt, is het nog niet mogelijk om jouw fysieke cadeaubon zelf online te verzilveren. Je kan hem uiteraard wel nog steeds gebruiken. Gelieve een mailtje te sturen naar info@outsider.be met een duidelijke foto van jouw cadeaubon en wij verzilveren de bon graag voor jou! OPGELET: Pas als je een bevestiging hebt gekregen via mail, is jouw boeking volledig.

Avontuur, da's voor iedereen 

Klaar om één of zelfs meerdere avonturen te beleven in The 7 Summits? Er is voor ieder wat wils: Voor jong, voor oud, voor echte durvers maar ook voor 'avonturen-dummies'. De activiteiten binnen dit aanbod vind je onderaan deze pagina.

Ook mensen met beperkte fysieke mogelijkheden kunnen avontuur beleven! Het domein, de taverne, onze slaapzalen en zelfs enkele activiteiten zijn perfect te betreden. Contacteer ons vooraf aan je bezoekje (telefonisch!) en we bereiden jouw dag graag samen met jou voor. 

Het aanbod van het avonturenpark is ook aangesloten bij het aanbod van Iedereen Verdient Vakantie. Hierdoor kunnen ook groepen met minder kansen aan een mooi verlaagd tarief bij ons terecht. Check de website van Iedereen Verdient Vakantie voor meer info en om te reserveren!

Maar... wat buiten de openingsuren?

Jullie willen langskomen, maar ons seizoen is nog niet gestart? Of je plant een activiteit buiten onze openingsuren? Kan natuurlijk ook, want groepen kunnen doorheen het hele jaar reserveren om langs te komen. Neem gerust contact op om even te luisteren wat allemaal kan.

Kortingen

 • Groepen vanaf 15 personen (op aanvraag): 15% korting


 • Kinderen jonger dan 14 jaar: 15% korting

 • Gasten van b&b’s uit de regio (met kortingscode): 15% korting 


Verschillende kortingen zijn niet cumuleerbaar. Deze gelden enkel tijdens de openingsuren.

Activiteiten

Blotevoetenpad

Vanaf €7,00

Moerasparcours

Vanaf €13,00

Klimtoren Blue Diamond

Vanaf €20,00

Kajaktocht

Vanaf €6,00

Speleo

Vanaf €6,00

Pedalo

Vanaf €25,00

contact

Neem contact op

T: +32 (0)55/20 70 30

E: info@outsider.be

of vul ons contactformulier in via onderstaande knop.

 

Naar contact

Cookies

The Outsider gebruikt cookies om je surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.