Offroad steps

Vragen? Stel ze hier

Activiteit

Een offroad step... Nog nooit van gehoord? 

Onze nieuwste activiteit is voor velen inderdaad nog onbekend terrein. De offroad step vergelijk je het best met een mountainbike maar dan met een stepchassis. In plaats dat je zit zal je gaan rechtstaan waardoor je heel wendbaar bent. De step is bovendien elektrisch aangedreven en haalt een snelheid van 25 km per uur. De step is voorzien van vering op de voorvork en op de achtervork wat ook zorgt voor de nodige rijcomfort. 

Ben ik te jong, te oud, te sportief of niet sportief genoeg? 

De offroad step mag je huren vanaf de leeftijd van 16 jaar. De offroad step is gemaakt voor een diverse doelgroep. Mensen met een basisconditie kunnen hier vlot mee overweg. Maar ook de ervaring mountainbikers en adrenalinejunks kunnen hier zonder problemen hun ei kwijt. 

Ga zelfstandig op pad met de GPS

We hebben dé perfecte steproute voor jouw groep reeds volledig uitgestippeld. Deze kan je zelf opladen op je gsm toestel of je kan één van onze gps-toestellen meenemen op je tocht. Daarna vertrek je en vis je zelf makkelijk jouw route uit. Of kies lekker zelf welk pad je aflegt!

Raak je ver genoeg met de batterij?

Onze tocht is 20 km lang. Dit zal voor de meesten een tocht van anderhalf uur betekenen. Daarna kan je nog het mountainbike-pad rond onze vijver gaan ontdekken. Wat betreft de batterij hoef je je geen zorgen te maken. Die heeft een bereik van rond de 40 km, zo is er voldoende marge voor wie zich zorgen zou maken. 

Word je vuil? 

Wij raden ten zeerste aan om vuile kledij aan te doen, goede gesloten schoenen aan te hebben en reservekledij mee te nemen. In de zomerperiode ligt het er meestal droog bij en kan het zijn dat je amper vuil bent. Maar één regenbui en het wordt direct een ander verhaal. Bij regenval of modder kan je volledige tenue wel gezegend zijn. Je kan je bij terugkomst op ons domein wel afspoelen, douchen en omkleden. 

Is het veilig? 

Enerzijds zijn onze steps gespoten in een opvallende oranje kleur. Ze hebben een bel en reflectoren. Bij grotere groepen voorzien we ook altijd fluo hesjes. Bovendien krijgt iedereen van ons een helm mee. Verder proberen we met onze zelf samengestelde route zoveel mogelijk drukke en gevaarlijke punten te vermijden om het voor iedereen zo veilig mogelijk te houden. 

F.A.Q.

Welke kledij doe ik best aan? Sportieve kledij die nat en vuil mag worden. Schoenen met een goede grip. 

Toegankelijkheid? Geen toegankelijkheid voor personen met een beperking. 

Conditie? Deze activiteit kan iedereen perfect aan met een basisconditie. Met hulp van je vrienden/familie/collega’s werk je het parcours feilloos af. 

Alcohol toegelaten? Voor ieders veiligheid vragen wij onze gasten geen alcohol te drinken voor en /of tijdens de activiteiten. 

Begeleiding? Bij de 7 summits activiteiten heb je geen supercoole monitor nodig, enkel zin in avontuur! 

Activiteiten

High in the Sky

Droge Teambuilders

Teambuilding @ The Donk

Cookies

The Outsider gebruikt cookies om je surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.