Bedrijven

Contact & Reserveringen


Een unieke beleving, een onvergetelijke ervaring en héél veel plezier: Dit willen we bij elke afzonderlijke klant creëren, ongeacht het budget of de wensen. 

The Outsider biedt een oplossing voor zowel kleine als grote events. 

Wij confronteren jou met jezelf en jouw team in een avontuurlijke en exclusieve setting, met gelijke behandeling van persoonlijkheid, cultuur en natuur.

Bekijk hieronder onze mogelijkheden! Of vraag onmiddellijk meer informatie via onderstaande contactgegevens.


Meetings & Seminars

Uw vergaderingen zullen nooit meer dezelfde zijn door het authentieke karakter van The Outsider.

Meer info

Family days

U bent op zoek naar een originele familiedag, waarbij u uw medewerkers met partners en kinderen eens extra in de watten wil leggen? Dan bent u bij The Outsider aan het juiste adres!

Meer info

Personeelsfeest

Het bedanken van uw personeel met een personeelsfeest? Toelichten van de toekomst van het bedrijf? Een personeelsfeest is hiervoor perfect geschikt. 

Meer info

Incentives

U wenst uw klanten of medewerkers te belonen met een originele incentive? The Outsider helpt u graag om een uniek programma uit te werken waarbij de beleving centraal staat, weg van de begane paden. 

Meer info

Teambuildings

Wij bieden avonturensport en teambuildings op maat aan. Samen met u denken we het totale concept uit om perfect aan uw noden en wensen te voldoen.

Meer info

Winter

Het avontuur stopt niet in de winter! We bieden ook teambuildingactiviteiten aan in de koudere maanden van het jaar. Ook de feestzalen zijn ter beschikking tijdens het voor- en najaar. 

Meer info
contact

Neem contact op

T: +32 (0)55/20 70 30

E: info@outsider.be

of vul ons contactformulier in op onderstaande knop.

Naar contact

Cookies

The Outsider gebruikt cookies om je surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.