Escape games

Contact
Outdoor escape walk 'Magic Portal'

Ga samen met jouw team een kijkje nemen in de wondere en fascinerende wereld van de aardmannetjes, trollen en andere mythische figuren. In een Augmentated Reality op een tablet ontdek je wat er van jou verwacht wordt. Met een mysterieuze tas vol tools start je de zoektocht op en rond het speelplein aan de Donkvijver, op zoek naar verstopte kristallen. Dit spel kan zowel gespeeld worden met of zonder kinderen, plezier is er alvast voor iedereen. 

Er was een tijd dat hun wereld met de onze verbonden was door magische poorten. Maar toen diverse enge monsters chaos in onze wereld brachten, werden de poorten voor altijd gesloten door machtige tovenaars. Kan jij alle kristallen terugvinden en alle opdrachten goed volbrengen?

Duur: 1 à 1,5u
Geschikt voor families met kinderen

  Meer info & reserveren


Outdoor escape walk 'Operation Mindfall'

Met behulp van Augmentated Reality, verschillende gadgets en een tablet, probeer je samen met jouw team ‘Operation Mindfall’ te voltooien. De Outdoor Escape Walk is een wandeling van 2,5 kilometer rond de Donkvijver. Tijdens deze wandeling zijn er tal van opdrachten die je als team tot een goed eind moet brengen. 

Jij en je team behoren tot W.I.S.E., een onafhankelijke internationale veiligheidsdienst. Er wordt een onderzoek gestart naar een geheim onderzoeksprogramma van het Amerikaanse leger met als doel de controle over de menselijke geest te verkrijgen. Om dit te voorkomen, moeten jij en je team verschillende opdrachten oplossen. Wees voorzichtig en vertrouw niemand!

Duur: 2 à 3u
Geschikt voor volwassenen

Meer info & reserveren


Cookies

The Outsider gebruikt cookies om je surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.