Avlar Clubwerking

Contact

AVLAR, de club voor watersport

AVLAR staat voor Avonturensporten Vlaamse Ardennen. Als lid van AVLAR maak je deel uit van de club die staat voor watersporten, vriendschap en een goede sfeer met respect voor iedereen. Als lid ben jij belangrijk! Bovendien zorg jij zo voor het verder groeien van de club en de bekendheid van de sport in Vlaanderen. Hieronder vind je een greep uit onze activiteit.

 

AVLAR vzw is een ledenorganisatie die ook lid is van de WSV federatie (Waterski Vlaanderen). Al onze leden worden ook lid van deze koepelorganisatie. 


Wat heeft Avlar te bieden? 

Start 2 Wake

Dit concept is speciaal in het leven geroepen voor mensen die graag het waterskiën en/of wakeboarden eens willen uittesten, maar nog geen of weinig ervaring hebben. In een ongedwongen sfeer neemt een initiator de groep op sleeptouw & helpt hij je met de basics om het waterskiën en wakeboarden onder de knie te krijgen.

G-sport aanbod

Maandelijks hebben G-sporters bij ons de kans om te proeven van onze sport. Wij doelen vooral op personen met een fysieke beperking en hun familie en vrienden. Tijdens deze sessies wordt er voornamelijk Sit-Wake aangeboden wat zoveel wil zeggen als "zittend wakeboarden".

Trainingen

Gedurende 4 verschillende lessenreeksen, telkens van 8 lessen die elk 2 uur duren, kan je begeleid worden door een trainer B die jou de kneepjes van het vak leert. Deze lessen zijn persoonlijk opgebouwd dus ieder niveau is welkom, juist kunnen zwemmen is een vereiste. 

Vakantie Stages

In de vakantie worden kinderen van elk niveau 5 dagen lang begeleid en uitgedaagd op het water. Ze zijn toegankelijk voor deelnemers vanaf 10 jaar en worden opgedeeld in 2 groepen: beginners en gevorderden. Een stage begint steeds op maandag en eindigt op vrijdag.

Cookies

The Outsider gebruikt cookies om je surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.