Laserbattle

Contact & Reserveringen


Bij deze milieuvriendelijke versie van paintball worden enkel pijnloze (en ‘propere’) infraroodstralen afgevuurd. Adrenaline en fun gegarandeerd!

Teamwork, overleg, communicatie… Het spel zal ons leren dat dit niet mag ontbreken om zo lang mogelijk te kunnen overleven! We verdelen onze groep in 2 teams en maken ons op voor een spannende strijd tegen elkaar. 

Het aanbrengen van een likje camouflageverf op het gezicht van onze teamgenoten en het maken van een keuze uit de verschillende wapens, brengt ons direct in de juiste stemming. 

De instructeur geeft ons een ‘plan de campagne’: we proberen elkaars basis te overmeesteren, een VIP te beschermen, bepaalde zaken te saboteren of te infiltreren en zoveel meer,... Na de korte introductie van de instructeur kan het spel beginnen! Stormen we direct het terrein op om ons te verstoppen, starten we met aanvallen, of vormen we eerst een team om een strategie te bespreken? Neem je wapen bij de hand en probeer zo lang mogelijk te overleven in het laserbattle-bos vol gevaren!

Leeftijd: Vanaf 7 jaar 
Duur: 2 uur 30 min 
Prijs: € 30,00 pp     

Activiteiten

Laserbattle Tornooi

Vanaf €30,00

contact

Neem contact op

T: +32 (0)55/20 70 30

E: info@outsider.be

of vul ons contactformulier in via onderstaande knop.

 

Naar contact