Laserbattle

Contact & Reserveringen


Prepare for battle...

Bij aankomst neemt de instructeur jullie mee naar de briefing arena om alle instructies te overlopen en de passende wapens uit te kiezen. Let goed op, want hier wordt bepaald wie jouw rivalen worden voor de komende 2,5u! 


Welkom in ons laserbattle-bos!

We trekken door de wildernis naar ons heuse laserbattle-bos, vlakbij de Donkvijver. Hier krijgen beide teams een basis waar alle missies starten en tactieken kunnen worden besproken. 


Verschillende missies met één gelijk doel: overleven

De instructeur geeft ons een ‘plan de campagne’: we proberen elkaars basis te overmeesteren, een VIP te beschermen, bepaalde zaken te saboteren of te infiltreren en zoveel meer,... Neem je wapen bij de hand en probeer zo lang mogelijk te overleven in dit bos vol gevaren!


Adrenaline en fun in de wildernis

Bij deze milieuvriendelijke versie van paintball worden enkel pijnloze (en ‘propere’) infraroodstralen afgevuurd. Adrenaline en fun gegarandeerd!


Reserveren is vereist!

Reserveer jouw plekje

Praktisch

Leeftijd: Vanaf 7 jaar 

Duur: 2 uur 30 min 

Kostprijs: 

  • Minder dan 10 personen: €350 inclusief monitor
  • 10 personen of meer: €35 per persoon inclusief monitor

Ook op jouw locatie!

Op al onze locaties in Oudenaarde, Nieuwpoort, Fairon & Aalst kan je battles spelen. Liever dichter bij huis of op een andere verrassende locatie? Wij brengen de battle naar jou toe! De minimum oppervlakte bedraagt ongeveer 40m x 20m, dit kan zowel indoor als outdoor.


Tornooipakket op verplaatsing

Bij een laserbattle-tornooi op verplaatsing zorg jij voor de locatie en de deelnemers, wij zorgen voor de wapens en een professionele instructeur. 


Inflatable obstakels voor extra speelgenot

Het gebied waar gespeeld wordt is bij voorkeur met voldoende natuurlijke obstakels en verstopplekken om het spel optimaal te kunnen spelen. Is de locatie toch nog wat kaal? Wij nemen graag onze inflatables mee (10 stuks) om er een echt battlefield van te maken! 


Enkel de wapens huren is niet mogelijk.
Prijzen voor een battle op verplaatsing: op aanvraag via info@outsider.be

Activiteiten

contact

Neem contact op

T: +32 (0)55/20 70 30

E: info@outsider.be

of vul ons contactformulier in via onderstaande knop.

 

Naar contact

Cookies

The Outsider gebruikt cookies om je surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.