Middelbare school

Stel je eigen (halve) dag samen met onze kwartdag- & halve dagactiviteiten. 

Graag een meerdaagse plannen? Bekijk hier onze accommodaties.

Contact

Kwartdagactiviteiten

Arrow Tag

Arrow Tag is een nieuwe spannende activiteit. Je wordt verdeeld in twee teams en ieder krijgt een boog en kan een aantal pijlen bemachtigen.

Meer info

Via Ferrata met death ride

De Via Ferrata is gebouwd rondom de 9 meter hoge klimtoren. Eénmaal de top bereikt, is er enkel nog een sprong in het diepe mogelijk. 

Meer info

Klimtoren Blue Diamond

Onze spectaculaire touwentoren de ’Blue Diamond’ heeft verschillende hoogte niveaus. Het is een 15 meter hoge, stalen constructie, met 3 verdiepingen, waar klimmers en klauteraars van alle niveaus hun grenzen kunnen verkennen.

Meer info

Moerasparcours

De moeraspiste is een super avontuurlijke tocht doorheen het moeras; we overwinnen allerlei verrassende uitdagingen die we op ons pad vinden, zoals wiebelende bruggetjes, paaltjes, netten, enz.

Meer info

Natte Teambuilders 

Bewijs dat jullie een zeer goed groep zijn door moeilijke opdrachten tot een goed einde te brengen als een groep.

Meer info

Droge Teambuilders

Samenwerken als een ploeg is de manier om tot het einde te geraken. Indien we met heel veel zijn delen we ons op in 2 groepen en kijken we welke groep het meest aan elkaar hangt door verschillende hindernissen te overwinnen.

Meer info

Kajakpolo

Wie is het vaardigst in een kajak? En wie weet er wat waterpolo is? Wij hebben dit samengeplaatst tot een wedstrijdje kajakpolo.

Meer info

Aqua Deathride + touwladder

Je klimt naar de top van de 9m hoge klimtoren via een smalle touwladder. Daar wacht je de kabel voor een duizelingwekkende deathride over het water van de Donkvijver tot de landingsplaats op het eiland.

Meer info

Halve dag activiteiten

Laserbattle

Bij deze milieuvriendelijke versie van paintball worden enkel pijnloze (en ‘propere’) infra-roodstralen afgevuurd! Adrenaline en fun gegarandeerd!

Meer info

Teamtocht 

Via het mooi aangelegde pad rond de donkvijver doorkruisen we de natuur. Daarin vinden we allerlei leuke proeven waarbij een goede teamgeest vereist is.

Meer info

Vlottentocht

Langs de kant van de oever van de donk ligt voor elke groep van 4 a 5 personen een heleboel materiaal klaar. Touwen, spanriemen, tonnen, balken, zwemvesten en peddels is alles wat jullie nodig hebben voor leuke tocht op het water met zelfgesjorde vlotten.

Meer info

Waterskiinitiatie

Nadat we ons waterkledij hebben aangetrokken begeven we ons naar de kabel. Daar starten we aan onze initiatiekabel met een kneeboard. Wie daar tot het einde geraakt mag zich aan onze grote kabelbaan wagen.

Meer info

Cookies

The Outsider gebruikt cookies om je surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.