Meetings & Seminars

Contact

Een geschikte locatie voor seminars/meetings, al dan niet in combinatie met een toeristisch of sportief programma. 

We hebben alles ter beschikking om van uw seminarie een succes te maken. We beschikken over uitstekende infrastructuur met de nodige voorzieningen (WIFI, projector, scherm, geluidsinstallatie,…) op onze eigen locaties in Oudenaarde, Aalst, Brussel, de Ardennen, de kust. 

Wij organiseren natuurlijk ook graag uw meeting of seminarie op verrassende locaties. Hiervoor werken we samen met een aantal vaste partners zoals het Centrum Ronde Van Vlaanderen, de Golf & County club te Oudenaarde, Tour & Taxis in Brussel, De Schotte in Aalst, Kasteel Gravenhof in Dworp, Het Regenboogstadium in Waregem of eender welke locatie in België of buitenland. 

Wij zorgen ervoor dat uw vergadering in een ontspannen sfeer kan starten. Iedereen wordt vriendelijk verwelkomd en naar de zaal begeleid. Gedurende de hele vergadering kan u steeds beroep doen op een medewerker van Taverne Den DrONK. Hij of zij zal u helpen met al uw vragen en u zo snel mogelijk verder helpen. In de vergaderzaal is er ook steeds een blocnote en een balpen aanwezig voor de deelnemers. Wenst u tijdens de pauze graag iets te eten? Graag een seintje op voorhand, zodat we dit naar uw wensen kunnen regelen. 

De zaal beschikt over een maximum capaciteit van 150 personen rechtstaand. Zittend is er een capaciteit van ongeveer 80 mensen. De zaal kan naar wens ingericht worden wat betreft de zaalopstelling, de presentatieopstelling, de tafels en stoelen, etc. Voor een vergadering kan de zaal ook in een U-vorm opgesteld worden. Verder is er in de zaal wireless internet en beschikt u over een beamer en een projectiescherm.