Operation Mindfall

Contact

Activiteit

Sla de handen in elkaar & voltooi de missie als team

Als internationale inlichtingenorganisatie W.I.S.E; opereert jouw team op het hoogste niveau van geheimhouding om de wereld te beschermen tegen gevaar. Onze bronnen melden dat het geheime onderzoeksbedrijf, Spider Technologies, een virus heeft ontwikkeld voor mind control en al 20% van de wereldbevolking heeft besmet. Of het nu gaat om winkelgedrag, politieke attitudes, of zelfs moordaanslagen - mensen kunnen tegen hun wil worden beïnvloed. Het spreekt voor zich dat dit een ongelofelijke macht is. Om Spider Tech te stoppen, hebben we 'Operation Mindfall' opgezet en jullie gekozen als onze agenten. Jullie taak: Verkrijg het tegengif om Spider Tech te stoppen! Je hebt maar een beperkte hoeveelheid tijd.

Kruip met jouw speurteam in een augmented reality

Je krijgt als team 1 tablet ter beschikking samen met de notities van Dokter Bergmann. Aan de hand van deze notitis zal je de verspreiding van het virus kunnen tegengaan.

Dit spel wordt gespeeld in groepjes van vier à vijf deelnemers, die hun krachten bundelen om in een zo kort mogelijke tijd de raadsels te ontrafelen.

Meer info & reserveren 

Activiteiten

Blotevoetenpad

Vanaf €8,00

Mega SUP

Droge Teambuilders

Cookies

The Outsider gebruikt cookies om je surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.