Outdoor escape walk 'Operation Mindfall'

Contact

Activiteit

Outdoor escape walk 'Operation Mindfall'

Als internationale inlichtingenorganisatie W.I.S.E. opereert jouw team op het hoogste niveau van geheimhouding om de wereld te beschermen tegen gevaar. Onze bronnen melden dat het geheime onderzoeksbedrijf, Spider Technologies, een virus heeft ontwikkeld voor mind control en al 20% van de wereldbevolking heeft besmet. Of het nu gaat om winkelgedrag, politieke attitudes, of zelfs moordaanslagen - mensen kunnen tegen hun wil worden beïnvloed. Het spreekt voor zicht dat dit een ongelofelijke macht is. Om Spider Tech te stoppen, hebben we 'Operation Mindfall' opgezet en jullie gekozen als onze agenten. Jullie taak: Verkrijg het tegengif om Spider Tech te stoppen! Je hebt maar een beperkte hoeveelheid tijd.

Je krijgt per team een tablet en een koffertje met allerlei attributen die je zullen helpen om het mysterie rond Spider Tech op te lossen. Na een korte briefing vertrek je voor een tocht vol spanning, rond de Donkvijver in Oudenaarde of op het domein van The Outsider Aalst. Aan jullie om zo snel mogelijk de verschillende locaties te vinden en de opdrachten op de juiste knooppunten tot een goed einde te brengen. Dankzij augmented reality op de tablet komt het spel als het ware tot leven.

Het team wordt opgedeeld in groepjes van vier à vijf deelnemers en elk groepje gaat apart op stap om te tocht tot een goed einde te brengen.

Meer info & reserveren 

Activiteiten

Dropping

Droge Teambuilders

Mega SUP

Cookies

The Outsider gebruikt cookies om je surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.