Winter '22 - '23

Contact

Benieuwd wat er deze winter nog te beleven valt aan de Donkvijver? Laat je alvast inspireren door de vele winterproof activiteiten in ons aanbod!

Op zoek naar een plek om je nieuwjaarsreceptie, personeelsfeest, jaarvergadering of ander event vorm te geven? Wees welkom in onze multi-inzetbare feestzalen, wij werken alles op maat uit. 

En leg eens een portie avontuur onder je kerstboom! Onze cadeaubonnen zijn een origineel geschenk voor echte doeners. 

Winterproof activiteiten

Zowel indoor als outdoor kan je je in de koudere maanden amuseren aan de Donkvijver. Vind hieronder alle mogelijkheden!

Offroad steps

Tot 20 pers. 

Iedereen is dolenthousiast over deze tweewielers, die tot 25 km/u over elke ondergrond bollen. Kom jij ze ook eens testen binnenkort? Geen zware fysieke inspanning, maar toch adrenaline & actie tijdens een twee uur durende tocht.


Meer weten

Outdoor escape walks

2 tot 30 pers. 

Operation Mindfall

Gewapend met een iPad en gadgets waar zelfs James Bond jaloers op is, gaan jullie op missie. Op deze queeste van 2,5 kilometer rond de vijver krijgen jullie tal van opdrachten die jullie tot een goed eind moeten brengen. Een spel van 2,5u voor volwassenen die wel houden van een breinbrekende uitdaging.

Magic Portal

 Jullie gaan op en rond het speelplein aan de Donkvijver op zoek naar de verstopte kristallen samen met een tablet en een rugzak vol attributen. Dit spel kan gespeeld worden met of zonder kids. Niemand zal zich vervelen tijdens dit uurtje spelplezier! 

Meer weten

Escaperooms

2 tot 7 pers. 

De Laatste Ronde

Samen met je team word je ondergedompeld in de sfeer van "Vlaanderens mooiste", middenin de Vlaamse Ardennen. Jij en je team stappen binnen in het appartement van Bob, een bekende wielrenner die koste wat kost de Ronde Van Vlaanderen wil winnen. Jouw team krijgt één uur de tijd om het geheim van Bob te ontrafelen. 

La Casa De Dinero

Last van de energieprijzen? Overval een bank! De onze is wel VR, maar zo krijg je toch even het gevoel van rijkdom :-). Los de raadsels uit de virtuele wereld op aan de hand van een VR-bril en met clues vanuit de echte wereld en haal de buit zo snel mogelijk binnen.

Meer weten

Aperitiefshooting

Vanaf 15 pers. 

Deze ludieke activiteit is een combinatie van diverse schietproeven: boogschieten, karabijnschieten, blaaspijpschieten, katapultschieten en elastiekschieten. Als iedereen de kneepjes van het vak kent, gaan we op zoek naar de echte ‘scherpschutter’ van de groep! 

Terwijl de collega’s aan het schieten zijn, kunnen de andere deelnemers rustig aan een tafeltje genieten van een lekker aperitiefje. Eén voor één worden alle standen afgehandeld en wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt. 

Meer weten

Laserbattle

Vanaf 10 tot 40 pers.

Bij aankomst neemt de instructeur jullie mee naar de briefing arena om alle instructies te overlopen en de passende wapens uit te kiezen. Let goed op, want hier wordt bepaald wie jouw rivalen worden voor de komende 2,5u.

We trekken het laserbattlebos in, en tijdens verschillende missies zal snel duidelijk worden wie er de beste tactieken op na houdt... Een zuchtje wind of een spatje regen houdt de pelotons alvast niet tegen om alles te geven!

Meer weten

Food & drinks - najaarsspecials (vanaf 20 pers.)

Kom langs met jouw groep vrienden, collega's of familie voor een heerlijke raclette, steengrill of broodjeslunch. 

Op zoek naar een locatie voor een event met catering? Dan behoren een winter-BBQ of walking dinner ook tot de opties. 

Raclette

De geur van een heerlijke authentieke raclette laat je alvast wegdromen naar de skioorden... 

Je kan smullen van 1/4de Zwitserse raclettekaas, een assortiment charcuterie, vers brood, aardappel in de schil, uitjes en verse augurken. 

Vanaf november tot eind februari verkrijgbaar.  

Meer weten

Steengrill 

Keuze uit: steak - lamsvlees - scampi

Bij deze formule ga je zelf aan de slag! Bak jouw vleesjes naar eigen believen op de hete steengrill en geniet met gemak van jouw maaltijd, vergezeld van een vers slaatje en lekkere frietjes. 

Je kan kiezen tussen steak, lamsvlees of scampi's. 

Meer weten

Teambuildings / groepsactiviteiten

Je kan bij ons het hele jaar door terecht voor een groepsactiviteit of teambuilding! Dit geldt voor zowel vriendengroepen en families als scholengroepen en bedrijven. 

Deze winter hebben we enkele kant-en-klare winterconcepten uitgewerkt voor bedrijven die graag nog een nieuwjaarsreceptie, eindejaarsvergadering of teambuilding willen organiseren. Vind hieronder de infofiche!

Er zijn alvast nog héél wat mogelijkheden. Snuister nog een beetje rond op de website of contacteer ons gerust voor meer opties, vragen of een offerte.

Avontuur als kerstcadeau

Hét cadeau bij uitstek voor echte doeners: Een avontuurlijke activiteit om samen te beleven! Een tochtje offroad steppen, een escaperoom, een sessie waterski of liever in de hoogte op de klimtoren? 

Ontdek onze cadeaubonnen

Cookies

The Outsider gebruikt cookies om je surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.