Speleotempel

Vragen? Stel ze hier

Activiteit

Deze activiteit is er voor de kleine avonturiers die onbevreesd zijn in het donker en in kleine ruimtes. In onze twee speleotempels gaan we op zoek naar de sensatie die je voelt als je via nauwe en kronkelige gangen en spleten de weg zoekt naar het daglicht. Moet je naar links, naar rechts, naar onder of naar boven? De enige optie is alles uitproberen, en gaandeweg ontdek je de juiste route richting uitgang. 

 OPGELET: Voor sommige kinderen kan deze activiteit een benauwd gevoel creëren. Enkel bij de grote speleotempel onderaan is er een ontsnappingsroute, de andere speleotempel dien je volledig te doorklimmen vooraleer je eruit geraakt. Laat kinderen dit niet doen als ze erover twijfelen of laat hen begeleiden door iemand die geen schrik heeft. 

Wil je dit als volwassene ook uitproberen? Dat kan, maar enige flexibiliteit is zeker nodig! Want de gangen zijn smal en dubbelplooien zal meer dan eens nodig zijn. 


F.A.Q.

Welke kledij doe ik best aan? Sportieve kledij en schoenen. 


Toegankelijkheid? Moeilijk toegankelijk voor personen met een beperking. Niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Conditie? Deze activiteit kan iedereen perfect aan met een basisconditie. 

Alcohol toegelaten? Voor ieders veiligheid vragen wij onze gasten geen alcohol te drinken voor en /of tijdens de activiteiten. 

Begeleiding? Bij de 7 summits activiteiten heb je geen supercoole monitor nodig, enkel zin in avontuur! 

Activiteiten

Operation Mindfall

Recreatieve fietstocht

Blue Diamond hoogteparcours

Vanaf €25,00

Cookies

The Outsider gebruikt cookies om je surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.