Summerbar & rooftopbar

Contact

Openingsuren september & oktober

 • do: 15:00 - 01:00
 • vr: 15:00 - 01:00
 • za - zo: 13:30 - 01:00
 • Bij zomerweer extra geopend
 • Bij slecht weer gesloten


      Summerbar aan de oevers van de Donk

      Naast de waterskikabelbaan bevindt zich een gezellige summerbar waar het vakantiegevoel je onmiddellijk overvalt. Neem plaats in de zeteltjes en geniet van een lekker drankje terwijl je uitrust van alle dolle avonturen op het domein. Tegelijk kan je genieten van de andere watersporters op de vijver. 

      Dubbel genieten, zowel boven als beneden

      Boven: Een exclusieve setting met prachtig uitzicht over het domein, laat dat vakantiegevoel maar komen op die rooftop... Beneden: Een cosy vibe die heerst over het hele terras, waar ontspanning centraal staat!


      Een polyvalente feestzaal voor al jouw events, klein én groot

      Heb je binnenkort een feest gepland of wil je de teamdag of meeting van jouw personeel in een verrassende omgeving organiseren? Wij weten wel raad! Benieuwd wat ons Lakehouse naast de summerbar te bieden heeft? Vind hier meer info over de feestzaal of contacteer ons via het contactformulier.

      NIEUW: Bubbelen op een drijvend terras

      Ben jij op zoek naar een exclusieve setting om een mooie zomeravond te spenderen met vrienden of je gezin? Dan is ons drijvende terras misschien wel ideaal. Je wordt met een motorboot gedropt op een vlot, geheel ingericht als mini-terras voor maximaal 6 personen. Dat vlot drijft pal middenin het Cablepark, dus tijdens jouw drankje kan je genieten van het schouwspel van de watersporters aan de kabel. 

      Bestel jouw favoriete drankenpakket bij je online reservering!

      Meer info & reserveren


      Meer catering

      Eventzalen

      Taverne Den Dronk

      Eventeiland Csaba's Place

      Cookies

      The Outsider gebruikt cookies om je surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.