Taverne Den Dronk

Terras smal
Brasserie

Taverne Den Dronk is de hotspot aan de Donkvijver in Oudenaarde. Op slechts 5 min. van het centrum van Oudenaarde verwelkomen wij jullie graag in onze groene oase! U kan in onze taverne terecht voor een drankje en een hapje, feesten en seminaries, een gezellige barbecue,  Openingsuren:  Vrijdag, zaterdag en zondag, telkens van 11 tot 23 uur of volgens afspraak, voor groepen vanaf 20 personen.  Neem alvast eens een kijkje op onze menukaart! Wil je onze barbecueformules kennen, heb je meer vragen of wil je reserveren: Contactformulier

Arrow
Arrow
Slider
kilmzaal

Klimclub Heb jij klimkriebels? Bij ons ben je meer dan welkom!

 • Klim- en klauterinitiatie: van 7 tot 12 jaar: woensdag van 17u tot 18u of vrijdag van 16u30 tot 17u30 Klimmen en klauteren en bewegen zijn het middel; op de klimmuur, aan de slingers, op een ladder, een touwladder, een touw, een touwenbrug, een boom… Op de zonnige dagen klimmen we buiten. In de koude wintermaanden in de klimzaal.
 • Kliminitiatie: vanaf 12 jaar: vrijdag van 17u30 tot 18u30 Bij deze groep ligt het accent duidelijk op het klimmen. Diverse technieken worden bijgebracht; zowel klimtechnisch als qua veiligheid. Diverse cursussen (evacuatietechnieken – single rope …) worden ook gegeven met de kans op examens (en brevetten).

Wat bieden wij de leden van klimclub Oudenaarde ?

 • Gratis vrij klimmen op vrijdagavond vanaf 18u30 op voorwaarde van bezit van KVB1/gele knoop.
 • Mogelijkheid tot het behalen van klimvaardigheidsbewijs 1 en 2 (gele, blauwe en zwarte knoop).
 • Je geniet van een verzekering persoonlijke ongevallen (een week na inschrijving).
 • We aanvaarden maximum 15 kinderen per sessie om de kwaliteit van de lessen te garanderen.

Lidgelden:

 • Kinderen (-18 jaar)                                 €70
 • Volwassenen (+18 jaar)                         €85

Voor vragen of inlichtingen kan je best mailen of kom je gewoon eens langs op een vrijdagavond 

Zeilclub Beste zeil-liefhebber, Taverne Den Dronk aan de Donkvijver te Oudenaarde is de ontmoetingsplaats voor de leden, geïnteresseerden of sympathisanten van Zeilclub Oudenaarde. Dankzij de zeilcontainer kunnen we ons materiaal plaatsen en onze zeilboten stallen. En dit in het schitterend decor van de Oudenaardse donkvijver !Ben je geïnteresseerd, zeil je graag, wens je te leren zeilen… dan ben je uiteraard meer dan welkom! Wat bieden wij onze leden?

 • Actieve leden kunnen onze “pico-laser”- en onze “fun” boten huren aan €5 per uur in plaats van €21 voor niet-leden.
 • 10% korting op onze zeilkampen (via The Outsider Club VZW), cursussen of opleidingen
 • Gratis varen de vrijdagavond (vanaf 18u tot 20u tijdens juli, augustus en september)

 Wij beschikken helaas niet over de mogelijkheid om boten van leden te stallen. Je bent ook aangesloten bij de federatie “bond voor lichamelijke opvoeding”. Op die manier zijn alle aangesloten leden verzekerd (persoonlijke ongevallen verzekering). Voor extra informatie, download hier onze folder. 

zeilen4
Den dronk2
Feesten
klimmuur

Indoor verjaardagsfeestje Een leuke initiatie klimmen op onze indoor klimmuur te Oudenaarde! De monitor neemt je mee in de wondere wereld van het klimmen. Na de nodige basisuitleg over klimgordels, knopen en beveiliging mag je je voor het eerst op de klimmuur wagen. Genietend van de eigen kracht en behendigheid om hoger en hoger te komen! 1456236606_shirtSportieve kledij en sportschoenen 1456258685_Low_signal Vanaf 6 jaar tot 12 jaar 1456236609_stopwatch2 2,5 uur 1456236603_piggy-bank2€ 15 per persoon (monitor The Outsider inbegrepen en minimum 15 betalende deelnemers)

Outdoor verjaardagsfeestje We starten met een uitdagende ontdekkingstocht van het moeras rond de donkvijver te Oudenaarde! De monitor loodst je via een wiegelbrugje en paaltjes doorheen de modderpoel. Maar wie een paaltje mist… Via allerlei uitdagende hindernissen kom je hopelijk droog aan! Vervolgens brengt de tocht je op het blote voetenpad. Voel met je voeten de bijzondere prikkels van het lopen op verschillende ondergronden, zoals kiezel, zand, boomschors, modder,… We ronden dit avontuur af in de speleobox: we ontdekken het gangenstelsel doorheende speleobox en plooien ons langs de smalste gangetjes om de uitgang te vinden. Speleologen in de dop 1456236606_shirt Sportieve kledij en schoenen met goede grip die nat mogen worden. 1456258685_Low_signal Vanaf 6 jaar tot 12 jaar 1456236609_stopwatch2 2.5 uur 1456236603_piggy-bank2 € 15 per persoon (monitor The Outsider inbegrepen en minimum 15 betalende deelnemers) Donuts en een drankje na de activiteit zijn inbegrepen. Smakelijk!

Moerasparcours kids2
Den Dronk
Seminariezaal
Vergaderzaal

Wij zorgen ervoor dat uw vergadering in een ontspannen sfeer kan starten. Iedereen wordt vriendelijk verwelkomd en naar de zaal begeleid.   Indien dit op voorhand overeengekomen is, wordt er ook een lunch voorzien tijdens uw vergadering. Gedurende de hele vergadering kan u steeds beroep doen op een medewerker van Taverne Den DrONK. Hij of zij zal u helpen met al uw vragen en u zo snel mogelijk verder helpen. In de vergaderzaal is er ook steeds een blocnote en een balpen aanwezig voor de deelnemers.  Wenst u tijdens de pauze graag iets te eten? Graag een seintje op voorhand, zodat we dit naar uw wensen kunnen regelen.  De capaciteit van de zaal  De zaal beschikt over een maximum capaciteit van 150 personen rechtstaand. Zittend is er een capaciteit van ongeveer 80 mensen.  De zaalopstelling  De zaal kan naar wens ingericht worden wat betreft de zaalopstelling, de presentatieopstelling, de tafels en stoelen, etc. Voor een vergadering kan de zaal ook in een U-vorm opgesteld worden. Verder is er in de zaal wireless internet en beschikt u over een beamer en een projectiescherm.