Moerashuis

Contact
Moerashuis

Deze accommodatie aan de oever van de Donkvijver zorgt voor een instant gezellig gevoel. Na een hele dag activiteiten kan je hier volledig tot rust komen, speel je nog een tof avondspel of geniet je van een uitgebreid diner in de tuin of de polyvalente zaal. Geen druk om op tijd naar huis te vertrekken, maar gewoon lekker relaxen tot de zon weer opkomt!

In het Moerashuis kan je verblijven in slaapzaalformule: Je brengt een onderlaken, een kussensloop en een slaapzak mee en je bent klaar voor een comfortabele nacht. We kunnen groepen tot 72 personen ontvangen, er zijn zes slaapzalen met elk 12 bedden.

Je hebt de mogelijkheid tot zelfkook, met de beschikking over een eigen keuken en polyvalente zaal. Bij het boeken van minimum twee slaapzalen krijg je er de polyvalente zaal met keuken gratis bij! Bekijk hier onze inventaris van het aanwezige materiaal. 

Tijdens weekdagen kan je ook een beroep doen op onze cateringservice. In het weekend, vanaf vrijdagmiddag, is de taverne Den Dronk geopend. Een gezellig terras mét buitenbarbecue is ook voorbehouden aan onze gasten.

Het Moerashuis heeft een groene sleutel, toegankelijkheidslabel A+ en jeugdlabel type C. 

Prijs per nacht: €138 per slaapzaal 
(€2 korting per nacht, per persoon jonger dan 31 jaar)
Waarborg bij check-in (cash): €400

Bekijk hier het huishoudelijk reglement.

Meer accommodaties

Thuisbuizen

Red Bull All The Way - 08/05/2020 - 10/05/2020