Moerashuis

Contact
Moerashuis
Overnachten vlakbij de Donkvijver

Deze accommodatie aan de oever van de vijver zorgt voor een instant gezellig gevoel. Geen druk om op tijd naar huis te vertrekken, maar gewoon lekker relaxen tot de zon weer opkomt! Alle activiteiten zijn van hieruit bovendien op wandelafstand.


Groepen tot 72 personen

In het Moerashuis kan je verblijven in slaapzaalformule: Je brengt een onderlaken, een kussensloop en een slaapzak mee en je bent klaar voor een comfortabele nacht. Er zijn zes slaapzalen met elk 12 bedden.
Indien jouw groep slechts enkele zalen afhuurt, is het mogelijk dat er nog een tweede groep in de accommodatie verblijft. De slaapzalen & polyvalente zaal blijven echter exclusief voor jullie groep.


Zelfkook in de polyvalente zaal met keuken

Je hebt de mogelijkheid tot zelfkook, met de beschikking over een polyvalente zaal met geïntegreerde keuken. Bij het boeken van minimum twee slaapzalen krijg je er de polyvalente zaal met keuken gratis bij. Een gezellige omheinde tuin mét buitenbarbecue is ook voorbehouden aan onze gasten, en er is ook een reuzetipi die vrijblijvend gebruikt kan worden. Bekijk hier onze inventaris van het aanwezige materiaal. 


Cateringservice of taverne Den Dronk

Tijdens weekdagen kan je ook een beroep doen op onze cateringservice, of je brengt een bezoekje aan onze taverne Den Dronk!


Labels

Het Moerashuis heeft een groene sleutel, toegankelijkheidslabel A+ en jeugdlabel type C


Prijzen & huishoudelijk reglement

Prijs per nacht: €138 per slaapzaal 
(€2 korting per nacht, per persoon jonger dan 31 jaar)
Waarborg bij check-in: €400

Bekijk hier het huishoudelijk reglement.

Polyvalente zalen met scheidingsdeur & keuken
Slaapzalen
Tuin met reuzetipi

Meer accommodaties

Camping Ronde Van Vlaanderen

Thuisbuizen

Cookies

The Outsider gebruikt cookies om je surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.