Najaar 2020

Contact

Ook in het najaar zit The Outsider niet stil, zowel buiten als binnen blijven we actief in de herfst- & wintermaanden. 

Benieuwd wat er dit najaar nog te beleven valt aan de Donkvijver? Laat je alvast inspireren door onderstaande activiteiten en heerlijke taverneformules! 
Stuk voor stuk ideaal én veilig om met vrienden, familie of collega's een uitstap te plannen.

Indoor / overdekt

Liever geen risico's lopen en veilig droog activiteiten doen? Laat je verrassen door onderstaande mogelijkheden!

Bijlwerpen

2 tot 24 pers. 

Tijd om je brute kracht boven te halen en je helemaal uit te leven in onze bijlwerp-kooien. Grijp een bijl vast, neem een stevige positie aan, concentratie en.... gooien maar! 

De activiteit is volledig overdekt dus iedereen zit beschut tegen eventueel slecht weer. We blijven uiteraard in de buitenlucht, dus aangepaste kledij is nog steeds handig.

Meer weten

Bolletra 

2 tot 30 pers. 

Bolletra is een gezellige en toegankelijke volkssport waarbij tactiek, techniek en sfeer een belangrijke rol spelen. In de overdekte bolletrapiste kan iedereen er bij goed én slecht weer een plezant moment van maken! We raden aan om vanaf 15 personen te kiezen voor 2 uur zodat iedereen genoeg spelplezier kan beleven. 

Meer weten

Escaperoom 'De Laatste Ronde'

2 tot 7 pers. 

Samen met je team wordt je ondergedompeld in de sfeer van "Vlaanderens mooiste", middenin de Vlaamse Ardennen. Jij en je team stappen binnen in het appartement van Bob, een bekende wielrenner die koste wat kost de Ronde Van Vlaanderen wil winnen. Jullie hebben al lang in de gaten dat Bob niet zo onschuldig is als hij laat uitschijnen... Jouw team krijgt één uur de tijd om het geheim van Bob te ontrafelen. Kennis van het wielrennen is niet nodig, een goede speurneus is daarentegen cruciaal!

Meer weten

VR escape game 'La Casa De Dinero'

2 tot 6 pers. 

La Casa de Dinero is een mengeling van VR gaming en Escaperoom. Je kruipt samen met je team in de huid van de personages van de populaire Netflix serie 'La Casa De Papel'. Tijdens dit uur durende spel ga je de ideale bankoverval plegen. Eén iemand gaat in de virtuele wereld op zoek naar aanwijzingen, de overige leden combineren de gevonden aanwijzingen in de VR wereld met attributen uit de echte wereld. De VR bril wordt tijdens het spel doorgegeven van teamlid naar teamlid. De serie vooraf bingewatchen hoeft absoluut niet, een bank overvallen kan in dit geval ook zonder voorkennis... 

Meer weten

Food & drinks - najaarsspecials

De taverne verwent hun klanten niet alleen in de lente & zomer, maar ook in de herfst- & winterperiode is er heel wat heerlijks te verkrijgen. 
Naast de standaard menukaart op vrijdagavond en in het weekend, kan je ook enkele extra's vinden tijdens het najaar. En geloof ons: Ze zijn écht de moeite!

Raclette

Dit jaar zit er misschien geen skireis in, en daarom zorgen we alvast voor het skioord-gevoel in eigen land! De geur van een heerlijke authentieke raclette laat je alvast wegdromen... 

Vanaf 2 personen kan je smullen van 1/4de Zwitserse raclettekaas, een assortiment charcuterie, vers brood, aardappel in de schil, uitjes en verse augurken. 

Vanaf november tot eind februari verkrijgbaar.  

Meer weten

Hangende brochettes 

Keuze uit: rund - lamsvlees - scampi

Ooit al jouw eten zien zweven voor je ogen? Met de hangende brochettes in onze taverne mag je dit alvast letterlijk nemen. 

Rijkgevulde brochettes worden voor jouw neus opgehangen om daarna helemaal te verorberen. Je kan kiezen uit een rundsbrochette, lamsbrochette of scampibrochette. 

Vanaf november tot eind februari verkrijgbaar.

Meer weten

Steengrill 

Keuze uit: steak - lamsvlees - scampi

Bij deze formule ga je zelf aan de slag! Bak jouw vleesjes naar eigen believen op de hete steengrill en geniet met gemak van jouw maaltijd, vergezeld van een vers slaatje en lekkere frietjes. 

Je kan kiezen tussen steak, lamsvlees of scampi's. 

Meer weten

Outdoor

Houden de dalende temperaturen jou niet tegen om de natuur in te trekken? Goed nieuws, want wij doen niks liever! Al onze buitenactiviteiten zijn gewoon mogelijk tijdens de koudere maanden. Na de herfstvakantie en tot eind februari worden de activiteiten op de Donkvijver wel even stilgelegd, maar kunnen alle andere activiteiten wél gewoon doorgaan. Enkele winter- & coronaproof opties vind je hieronder: 

Laserbattle

10 tot 40 pers.

Bij aankomst neemt de instructeur jullie mee naar de briefing arena om alle instructies te overlopen en de passende wapens uit te kiezen. Let goed op, want hier wordt bepaald wie jouw rivalen worden voor de komende 2,5u! Iedereen krijgt een goed ontsmet wapen en een propere hoofdband om het spel aan te vatten. We trekken het laserbattlebos in, en tijdens verschillende missies zal snel duidelijk worden wie er de beste tactieken op na houdt... Een zuchtje wind of een spatje regen houdt de pelotons alvast niet tegen om alles te geven!

Meer weten

Avonturenpark The 7 Summits

Vanaf 1 pers. 

Het avonturenpark blijft nog tot het einde van de herfstvakantie geopend voor individuelen. Tot dan kan je nog steeds het moerasparcours of blotevoetenpad bedwingen, de touwenpiste Blue Diamond trotseren of een tochtje maken met een kajak of pedalo op de Donkvijver. Je kan jouw tickets tot dan nog steeds online boeken. Elke woensdagnamiddag, in het weekend en tijdens vakantiedagen kan je hier terecht! 

Na 8 november kunnen groepen vanaf 10 personen nog steeds een activiteit reserveren via mail. Enkel de kajaks en pedalo's zullen vanaf die datum op stal blijven tot het einde van de winter. 

Meer weten

Cablepark

Vanaf 1 pers. 

Bij het cablepark kan je nog terecht tot en met het einde van de herfstvakantie. 

Als je nog op zoek bent naar een leuke groepsuitstap, dan kan je er ook voor kiezen om de kabelbaan exclusief af te huren, inclusief alle materiaal en een persoonlijke initiator (€160/u kleine kabel & €300/u grote kabel). Dit kan steeds buiten de openingsuren. Reserveren of vrijblijvende info? Klik hier!

Vind je het te koud om in je zwempak het water in te springen? Huur dan een neopreenpak (wetsuit) bij jouw ticket, deze hebben lange mouwen en broekspijpen om je warm te houden op de koelere dagen.

Na 8 november sluit het Cablepark tot begin april 2021. 

Meer weten

Herfstvakantie: Slinger & klauter kamp

Kinderen van geboortejaar 2009 - 2011

Hang jij steeds ondersteboven over de zetel? Of zit jij steeds te wiebelen op je stoel? Ben jij die stoere meid of coole jongen die alles durft? Dan hebben wij het tofste kamp voor jou! Tijdens het slinger en klauterkamp leer je indoor klimmen, slinger je op het indrukwekkende hoogteparcours en slier je van de ene paal naar de andere op de Hoge Tarzans! Ook het blote voetenpad zal niet ontbreken tijdens onze week vol avontuur.  

Meer weten

Teambuildings / groepsactiviteiten

Je kan bij ons het hele jaar door terecht voor een groepsactiviteit of teambuilding! Dit geldt voor zowel vriendengroepen en families als scholengroepen en bedrijven. Als je twijfelt over wat wel en niet mag omtrent corona, kan je steeds met je vragen bij ons terecht. Wij weten sowieso de perfecte oplossing voor jouw team! 

Er zijn alvast héél wat meer mogelijkheden dan dat je op deze pagina vindt. Snuister nog een beetje rond op de website of contacteer ons gerust voor meer opties, vragen of een offerte:  klik hier voor het contactformulier