Escape rooms

Contact
Een escaperoom in een Oudenaards jasje

Samen met je team wordt je ondergedompeld in de sfeer van "Vlaanderens mooiste", middenin de Vlaamse Ardennen. Jij en je team stappen binnen in het appartement van Bob, een bekende wielrenner die koste wat kost de Ronde Van Vlaanderen wil winnen. Jullie hebben al lang in de gaten dat Bob niet zo onschuldig is als hij laat uitschijnen, en als fervente fan van zijn tegenstander Tuur gaan jullie op onderzoek uit...

Ontdekken jullie Bob's geheim binnen het uur?

Stel jouw ijzersterke speurteam samen en sla de handen in mekaar om de verborgen puzzels op te lossen. Er staan jullie heel wat verrassingen te wachten!

Geen voorkennis nodig

Geen kennis van de koers? Nog nooit een escaperoom gespeeld? Dit is helemaal niet erg, want deze kamer kan iedereen spelen. 

Meer info & reserveren 

Virtual reality of escaperoom?

Als je je afvraagt welke van de twee het is, dan is het juiste antwoord: allebei! Deze nieuwe soort game combineert zaken in de virtuele wereld met aanwijzingen in de 'echte' ruimte. 


Pleeg de perfecte bankoverval

Je kruipt samen met je team in de huid van de personages van de populaire Netflix serie 'La Casa De Papel'. De serie op voorhand bingewatchen is niet nodig, je kan zonder voorkennis perfect aan de slag. Tijdens dit spel ga je de ideale bankoverval plegen. Daarbij gaat steeds één iemand in de VR wereld op zoek naar clues om dichter te komen bij de geldkluis. De VR bril wordt tijdens het spel doorgegeven.


Stel je team criminelen slim op

Alles draait rond communicatie en teamwork. Met 2 tot 6 spelers krijg je één uur de tijd om het plan uit te denken en aan de haal te gaan met het geld. Geen doolhof van verschillend kamers en verborgen ruimtes hier, wel één centrale tafel waar het spel zich rond afspeelt. Jong of oud, iedereen zal zich amuseren.


Meer info & reserveren

Cookies

The Outsider gebruikt cookies om je surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.