Escape rooms

Contact
Een escaperoom in een Oudenaards jasje

Samen met je team wordt je ondergedompeld in de sfeer van "Vlaanderens mooiste", middenin de Vlaamse Ardennen. Jij en je team stappen binnen in het appartement van Bob, een bekende wielrenner die koste wat kost de Ronde Van Vlaanderen wil winnen. Jullie hebben al lang in de gaten dat Bob niet zo onschuldig is als hij laat uitschijnen, en als fervente fan van zijn tegenstander Tuur gaan jullie op onderzoek uit...

Ontdekken jullie Bob's geheim binnen het uur?

Stel jouw ijzersterke speurteam samen en sla de handen in mekaar om de verborgen puzzels op te lossen. Er staan jullie heel wat verrassingen te wachten!

Geen voorkennis nodig

Geen kennis van de koers? Nog nooit een escaperoom gespeeld? Dit is helemaal niet erg, want deze kamer kan iedereen spelen. 

Meer info & reserveren 

Virtual reality of escaperoom?

Als je je afvraagt welke van de twee het is, dan is het juiste antwoord: allebei! Deze nieuwe soort game combineert zaken in de virtuele wereld met aanwijzingen in de 'echte' ruimte. 


Pleeg de perfecte bankoverval

Je kruipt samen met je team in de huid van de personages van de populaire Netflix serie 'La Casa De Papel'. De serie op voorhand bingewatchen is niet nodig, je kan zonder voorkennis perfect aan de slag. Tijdens dit spel ga je de ideale bankoverval plegen. Daarbij gaat steeds één iemand in de VR wereld op zoek naar clues om dichter te komen bij de geldkluis. De VR bril wordt tijdens het spel doorgegeven.


Stel je team criminelen slim op

Alles draait rond communicatie en teamwork. Met 2 tot 6 spelers krijg je één uur de tijd om het plan uit te denken en aan de haal te gaan met het geld. Geen doolhof van verschillend kamers en verborgen ruimtes hier, wel één centrale tafel waar het spel zich rond afspeelt. Jong of oud, iedereen zal zich amuseren.


Meer info & reserveren

Outdoor escape walk 'Magic Portal'

Ga samen met jouw team een kijkje nemen in de wondere en fascinerende wereld van de aardmannetjes, trollen en andere mythische figuren. In een Augmentated Reality op een tablet ontdek je wat er van jou verwacht wordt. Met een mysterieuze tas vol tools start je de zoektocht op en rond het speelplein aan de Donkvijver, op zoek naar verstopte kristallen. Dit spel kan zowel gespeeld worden met of zonder kinderen, plezier is er alvast voor iedereen. 

Er was een tijd dat hun wereld met de onze verbonden was door magische poorten. Maar toen diverse enge monsters chaos in onze wereld brachten, werden de poorten voor altijd gesloten door machtige tovenaars. Kan jij alle kristallen terugvinden en alle opdrachten goed volbrengen?

  Meer info & reserveren


Outdoor escape walk 'Operation Mindfall'

Met behulp van Augmentated Reality, verschillende gadgets en een tablet, probeer je samen met jouw team ‘Operation Mindfall’ te voltooien. De Outdoor Escape Walk is een wandeling van 2,5 kilometer rond de Donkvijver. Tijdens deze wandeling zijn er tal van opdrachten die je als team tot een goed eind moet brengen. 

Jij en je team behoren tot W.I.S.E., een onafhankelijke internationale veiligheidsdienst. Er wordt een onderzoek gestart naar een geheim onderzoeksprogramma van het Amerikaanse leger met als doel de controle over de menselijke geest te verkrijgen. Om dit te voorkomen, moeten jij en je team verschillende opdrachten oplossen. Wees voorzichtig en vertrouw niemand!

Meer info & reserveren


Cookies

The Outsider gebruikt cookies om je surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.