The Outsider Academy

Contact

Professionele trainingen op maat

Theoretische opleiding met een teambuildingsrandje 

The Outsider Academy werd in het leven geroepen om een alternatief te bieden aan het bestaande aanbod van theoretische trainingen voor bedrijven. Deze formule bevat componenten om het team sterker te maken, maar ook om de individuën binnen dat team zichzelf beter te leren kennen. 

Expertise zowel binnen als buiten

Wij hebben een jarenlange expertise in buitenactiviteiten, teambuilding, trekkings... De deelnemers aan onze activiteiten ‘leven & beleven’ met respect voor de omgeving, voor de medemens, voor het team. Die waarden - beleving & respect voor mens en natuur - dragen we uit via onze vormingsschool ‘The Outsider Academy’. Hiermee willen we nu ook het leeraspect toevoegen aan deze waarden. Samen met het team van 'Simply Grow', dat inzet op interne begeleiding van organisaties, zorgen we dat ieder z'n volle potentieel kan benutten.

Trainingen op maat, met beleving centraal

 Wij hebben een uniek concept. We gaan daarbij uit van de ervaring, de beleving, eerder dan van de klassikale scholing. Als mensen een ervaring opdoen, een nieuw proces beleven, dan zal dat veel sterker bijblijven dan bij een gewone ‘les in de klas’. Samen met onze partners hebben we een uniek aanbod van dagtrainingen uitgewerkt.  

Cookies

The Outsider gebruikt cookies om je surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.