Laserbattle Tornooi

Boek nu jouw activiteit

Activiteit

Eigen Tornooi 

Organiseer je eigen Laserbattle tornooi! Je kan een Laserbattle op verschillende plaatsen in België organiseren. Wij hebben alvast locaties in Oudenaarde, Lummen, Nieuwpoort, Fairon, Aalst en Brussel of denken graag mee met jou om dit op een eigen locatie naar voorkeur te organiseren. Huur bij The Outsider een Laserbattle tornooipakket en organiseer in alle vrijheid je eigen tornooi zowel indoor als outdoor. De minimum oppervlakte bedraagt ongeveer 40m x 20m.

Tornooipakket: 

Wij voorzien de wapens, een professionele marshall en een wedstrijdschema naargelang het aantal ploegen. Indien gewenst brengen we ook onze eigen inflatables mee (6 of 12 stuks) om van elke open/gesloten ruimte een waar battlefield te maken! Dus wij komen met de know-how & het materiaal. 

Als organisator moet je enkel voor de deelnemers en de locatie zorgen. 

Laserbattle tornooiformules zijn mogelijk voor een halve of hele dag, afhankelijk van het aantal deelnemers. Om alles vlot te laten verlopen zijn er wel een even aantal ploegen nodig, met een minimum van 6 deelnemers per ploeg en maximum 10. Het aantal ploegen bepaalt ook voor hoe lang het tornooi zal duren, al kunnen de spelduur en het type spel wel aangepast worden naar gelang de situatie. 

Dus was je al lang op zoek naar een nieuwe en te gekke attractie waarbij je echt als team moet functioneren? 
Aarzel niet en contacteer ons via telefoon of mail voor meer informatie. 
Lees alles over lasergames op de Laserbattle webpagina of contacteer ons via info@laserbattle.be. 
Ook voor prijzen kan je daar meer info vinden. HUURPRIJZEN TORNOOI Op aanvraag  

F.A.Q.

Welke kledij doe ik best aan? 

Je draagt het best lange comfortabele kledij waarvan je weet dat het geen kwaad kan als ze wat vochtig of vuil worden. We raden wel aan om reservekledij mee te brengen, zeker in de winter of als het regent. Stevige sportschoenen of bottines zijn aan te raden, liefst een paar dat stevige steun aan de enkels geeft. Schoeisel moet volledig gesloten zijn, sandalen worden ten sterkste afgeraden! 

Toegankelijkheid?

Deze activiteit is niet aangepast aan rolstoelgebruikers en/of blinden en slechtzienden. Conditie? Deze activiteit kan iedereen perfect aan met een basisconditie. 

Alcohol toegelaten? 

Voor ieders veiligheid vragen wij onze gasten geen alcohol te drinken voor en /of tijdens de activiteiten. Begeleiding? Verplichte monitor, is reeds inbegrepen in de prijs. 

Is Laser Battle veilig? 

Ja, onze wapens vuren enkel onschadelijke infraroodstralen af die onzichtbaar zijn met het blote oog, net zoals een afstandsbediening voor tv of stereoketen. Alle wapens waar we mee werken zijn ook CE-gekeurd. Hier kan je de CE keurmerken vinden. 

Doet het pijn als je geraakt wordt? 

Neen, er zijn geen materiële projectielen of terugslag van je materiaal. Je weet dat je geraakt bent omdat de ingebouwde luidspreker van je wapen een realistische 'OUCH' maakt.. 

Hoe weet je wanneer iemand geraakt is? 

Een succesvol schot wordt geregistreerd door sensoren op het hoofd en het geweer. Wanneer een speler 'OUCH' hoort, worden de levenspunten met 1 verminderd. Ook de sensoren op je hoofd gaan flikkeren zodat de tegenstander weet dat hij/zij raak heeft geschoten. Indien alle levenspunten op zijn, hoort de speler een 'AAARGH'. De display op het geweer geeft aan dat de speler dood is en het wapen schakelt zich automatisch uit. De sensoren op het hoofd blijven ook rood gekleurd, zodat iedereen duidelijk kan zien dat de speler niet meer meespeelt. Jouw eigen wapen zal dan ook “CASSULATY” roepen.

Moet je, indien je dood bent, aan de kant wachten tot het spel gedaan is?

Neen, wanneer al je levenspunten op zijn ga je zo snel mogelijk terug naar je hoofdkwartier. Daar staat een verpleegster u op te wachten. Met een duw op de knop zal zij jullie terug tot leven wekken. 

Kunnen mensen valsspelen? 

Als je sensoren geraakt zijn, is er geen enkele manier om vals te spelen. 

Kan onze sessie afgelast worden door slecht weer? 

Het materiaal kan tegen quasi elk weer dat in België voorkomt, of het nu overdag, ’s nachts, koud, nat of droog is. Enkel indien het weer zo erg is dat er een risico bestaat voor de deelnemers zouden we een sessie annuleren. Er wordt dan natuurlijk gekeken om zo snel mogelijk een alternatieve datum overeen te komen. Wind en/of regen hebben geen invloed op de infraroodstraal, dus je kan zelf verbazingwekkend ver en accuraat schieten bij miezerig weer! 

Activiteiten

Laserbattle

Pedalo Challenge

Safety First