Teambuilders

Vragen? Stel ze hier

Activiteit

 Samenwerken is de Sleutel tot Succes Zonder teamspirit zijn deze opdrachten onmogelijk, dus samenwerken is de enige manier om de verschillende uitdagingen tot een goed einde te brengen. Indien we met een grote groep zijn, delen we ons op in twee teams en kijken we welke groep het meest aan elkaar hangt door verschillende hindernissen te overwinnen. Wie kan over een lange kabel lopen zonder de grond te raken? Of wie overwint onze olifantenpoten? Proeven die Teamgeest Vereisen De naam zegt het zelf: Bij deze proeven is teamspirit de sleutel tot succes! Bewijs dat jullie een kei zijn in communicatie door alle opdrachten tot een goed einde te brengen als een groep. Om het allemaal nog moeilijker te maken, hebben we deze proeven boven het water geplaatst. Als je dus niet goed samenwerkt, is droog blijven bijna onmogelijk. Uitdagingen boven het Water Deze uitdagende proeven zijn speciaal ontworpen om jullie samenwerkingsvaardigheden op de proef te stellen. De taken zijn strategisch boven het water geplaatst, wat betekent dat een gebrek aan samenwerking vrijwel zeker leidt tot een nat pak. Het vermogen om effectief te communiceren en samen te werken bepaalt wie droog blijft en wie niet.

Zonder teamspirit zijn deze opdrachten onmogelijk, dus samenwerken is de enige manier om de verschillende uitdagingen tot een goed einde te brengen. Indien we met een grote groep zijn, delen we ons op in twee teams en kijken we welke groep het meest aan elkaar hangt door verschillende hindernissen te overwinnen. Wie kan over een lange kabel lopen zonder de grond te raken? Of wie overwint onze olifantenpoten? 


Samenwerken is de sleutel tot succes  

De naam van deze activiteit zegt het zelf: Bij deze proeven is teamspirit de sleutel tot succes! Bewijs dat jullie een kei zijn in communicatie door alle opdrachten tot een goed einde te brengen als groep. Bepaalde proeven zijn strategisch boven het water geplaatst, wat betekent dat een gebrek aan samenwerking vrijwel zeker leidt tot een nat pak. Het vermogen om effectief te communiceren en samen te werken bepaalt wie droog blijft en wie niet.

Nat of droog?

De groep zal ongetwijfeld meer uitdaging voelen bij de natte opdrachten, maar ook de droge proeven zijn vaak een stevige klus om te klaren. Wil de groep het risico liever niet lopen op een nat pak? Dan kunnen we ons beperken tot enkel de droge proeven. 

Activiteiten

Golfclinic

Pedalo

Vanaf €19,00

Bijlwerpen

Vanaf €100,00

Cookies

The Outsider gebruikt cookies om je surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.