Kajaktocht

Vragen? Stel ze hier

Activiteit

Op expeditie per kajak naar het onbewoonde eiland op de Donkvijver! De vijver is 30 hectare groot en omzoomd door struiken, bomen en oeverbeplanting. Dit is natuurlijk een uitstekend decor voor avontuurlijke kajaktochten. Het ideale opstapje voor een expeditie op de Zambesi… Mensen die liever een ontspannen namiddagje beleven, kunnen even de peddel wegleggen en rustig genieten van de omgeving terwijl ze ronddobberen in het midden van het meer. Sportievelingen die meer fan zijn van een beetje actie, kunnen naar hartelust rondracen over het water. Geen zin om dit avontuur alleen te beleven? Kies een partner uit en spring met twee de kajak in!

F.A.Q.

Welke kledij doe ik best aan? Sportieve kledij die nat mag worden. Schoenen zijn geen overbodige luxe, in het water kunnen soms scherpe voorwerpen liggen. Goede schoenen beschermen je alvast tegen een onregelmatige ondergrond. 


Toegankelijkheid? Toegankelijk voor alle deelnemers mits begeleiding door een valide volwassene. De toegang tot de steiger is rolstoeltoegankelijk. 

Conditie? Deze activiteit kan iedereen perfect aan met een basisconditie. 

Alcohol toegelaten? Voor ieders veiligheid vragen wij onze gasten geen alcohol te drinken voor en /of tijdens de activiteiten. 

Begeleiding? Bij de 7 summits activiteiten heb je geen supercoole monitor nodig, enkel zin in avontuur! 

Tip! Vergeet je zonnecrème niet. De reflexie op het water doet je namelijk sneller verbranden. 

Activiteiten

Droge Teambuilders

Blue Diamond hoogteparcours

Vanaf €25,00

Recreatieve fietstocht

Cookies

The Outsider gebruikt cookies om je surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.