Klimtoren Blue Diamond

Boek nu jouw activiteit

Activiteit

Midden in ons 7 Summits avonturenpark te Oudenaarde staat een 16 meter hoge klimtoren in de vorm van een diamant, de Blue Diamond. Deze is een unieke klimtoren in Vlaanderen waarop jong en oud zich kunnen uitleven en de motorische vaardigheden kunnen bijschaven aan de hand van touwbruggen, trappen, klim- en evenwichtsoefeningen,… Nadat iedereen stevig in de klimgordel zit en een passende helm heeft gevonden, kunnen we aan de slag op het testparcours. Daarna komt het echte werk: Er zijn 3 verdiepingen met steeds moeilijkere obstakels, waarbij je volledig zelf kiest welke uitdaging je aangaat en welke je even overslaat. Bovenaan vind je een terras dat een geweldig zicht biedt op het Donkmeer en het centrum van het vlakbij gelegen Oudenaarde.

F.A.Q.

Welke kledij doe ik best aan? Sportieve kledij en schoenen met een goede grip.

Toegankelijkheid? Niveau 0 en 1 zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers mits begeleiding. 

Conditie? Deze activiteit kan iedereen perfect aan met een basisconditie. Door de verschillende niveau’s kies je zelf hoe hoog je klimt, en hoe moeilijk je het wil maken. 

Alcohol toegelaten? Voor ieders veiligheid vragen wij onze gasten geen alcohol te drinken voor en /of tijdens de activiteiten. 

Begeleiding? Bij de 7 summits activiteiten heb je geen supercoole monitor nodig, enkel zin in avontuur! 

Kliksysteem? De kliksystemen werken magnetisch. Daarom is het ten zeerste afgeraden voor mensen met een pacemaker om te klimmen op de Blue Diamond. 

Activiteiten

Blotevoetenpad

Vanaf €6,00

Speleo

Vanaf €6,00

Kajaktocht

Vanaf €10,00