Activiteiten lagere school

Contact

Activiteit

Junior Adventure

We wagen ons een weg over alle hindernissen in ons moeras. Je zal merken dat je zowel blauwe als rode pijlen kan kiezen. Echte waaghalzen zullen durven gaan voor het rode parcours, maar wie van die waaghalzen haalt het einde ook met een droog pak?

Een keuze aan uitdagende proefjes wacht ons bij de estafettes: bierbaklopen, zaklopen, vier-op-een-rij en zoveel meer ... Daarna trekken we een zwemvest aan en wagen ons op de Donkvijver met een Mega SUP. Er kunnen tot wel 10 kinderen tegelijk op de plank! Wie durft met het hele team tegelijk rechtop te staan? En wie durft zelfs te wisselen van SUP zonder in het water te vallen?

De dag afsluiten doen we met een kliminitiatie waarbij de kinderen alle kneepjes van het vak aangeleerd zullen worden.

Meer info

Kids Challenge

We wagen ons een weg over alle hindernissen in ons moeras. Je zal merken dat je zowel blauwe als rode pijlen kan kiezen. Echte waaghalzen zullen durven gaan voor het rode parcours, maar wie van die waaghalzen haalt het einde ook met een droog pak?

Beklim onze 15 meter hoge klimtoren met 3 verschillende verdiepingen. We dagen je uit om via kabels en bruggenconstructies van het ene luchtplatform naar het andere te slingeren.

Samenwerken als een team is de enige manier om de uitdagingen te kunnen volbrengen. Wie kan er over een lange kabel lopen zonder de grond te raken? Of wie overwint onze olifantenpoten door straf teamwork?

Voel met je voeten de bijzondere prikkels van het lopen op verschillende ondergronden, zoals kiezel, zand, boomschors, water en modder, ... Nadien kruipen we in de speleotempel op zoek naar de uitgang van het lange gangenstelsel.

Meer info

Waterski & Play

We starten de dag met waterskiën, we trekken ons zwemkledij aan en begeven we ons naar de kabelbaan. Starten doen we met een initiatie kneeboard. Wie daar tot het einde geraakt, mag zich aan onze grote kabelbaan wagen voor nog meer adrenaline en fun!

Daarna wachten de uitdagende estafettes op ons. Een keuze aan activiteiten zoals bierbaklopen, zaklopen, vier-op-een-rij en zoveel meer ... We vormen 2 groepjes en voeren een spannende strijd tegen mekaar.

De dag afsluiten doen we met de Hoge Tarzans. Slinger van het ene luchtplatform naar de andere met behulp van het nodige materiaal.

Meer info

Laserbattle & Play

Er wachten ons enkele uitdagende estafettes op. Een keuze aan activiteiten zoals bierbaklopen, zaklopen, vier-op-een-rij en zoveel meer ... We vormen 2 groepjes en voeren een spannende strijd tegen mekaar.

Daarna begeven we ons naar de Hoge Tarzans. Slinger van het ene luchtplatform naar de andere met behulp van musketons en ander klimmateriaal.

Bij deze milieuvriendelijke versie van paintball worden enkele pijnloze (en 'propere') infraroodstralen afgevuurd. Adrenaline en fun gegarandeerd! We verdelen onze groep in 2 teams en maken ons klaar voor een spannende strijd tegen elkaar. Er worden verschillende missies gespeeld vanuit de twee basiskampen. We proberen elkaar basis te overmeesteren, een VIP te beschermen, elkaar te saboteren en zoveel meer.

Meer info

Activiteiten

Laserbattle

Teamtocht

Mega SUP

Cookies

The Outsider gebruikt cookies om je surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.